wartownik 16.04.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 zrob sobie tydzien wolnego bardzo kuszaca propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 zrob sobie tydzien wolnego bardzo kuszaca propozycja zrobmy sobie wszyscy Tydzien Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 zrob sobie tydzien wolnego bardzo kuszaca propozycja zrobmy sobie wszyscy Tydzien Dziecka Jestem za! Pomysł bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pepitka masz daszek nad wejsciem do domu ? pytam tez innych ( nie chce m sie zaladac nowego wontka ) nasz projektant zrobil cos takiego http://www.projekty-domow.bls.pl/admin/item_img/340x340_dom1-180148.jpg a ja nie chce sufitu na tym daszku , tylko taki odkryty facet mi gada , ze deszcz mi bedzie zacinac nie sadze , bo mam wejscie od wschodu poza tym jak bedzie zacinac to przeciez dolem tez ale ja tepa jestem wiec pytam innych moze ja powinnam juz dziennik zalozyc i tam pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pepitka masz daszek nad wejsciem do domu ? pytam tez innych ( nie chce m sie zaladac nowego wontka ) nasz projektant zrobil cos takiego http://www.projekty-domow.bls.pl/admin/item_img/340x340_dom1-180148.jpg a ja nie chce sufitu na tym daszku , tylko taki odkryty facet mi gada , ze deszcz mi bedzie zacinac nie sadze , bo mam wejscie od wschodu poza tym jak bedzie zacinac to przeciez dolem tez ale ja tepa jestem wiec pytam innych moze ja powinnam juz dziennik zalozyc i tam pytac Mam daszek nad wejściem, ale taki: http://projekty.budujemydom.pl/pliki/56_internet_wiz_d.jpg Na zacinaniu deszczu się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Helloł dziewczyny froschka, na zacinaniu też się nie znam , ale wydaje mi się, że daszek nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.04.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 wiem, ze trochę nieuczesana jestem i w pidżamie, ale pora późna no teraz to ja jestem wybaluszona ale że co, że pidżama niemodna, czy fryzura??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Helloł dziewczyny froschka, na zacinaniu też się nie znam , ale wydaje mi się, że daszek nie zaszkodzi Hejka Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.04.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Poniedziałkowe dzieńdoberek wszystkim Ale ten łikend szybko minął Frosi dziękuję za kawkę a pepitce za murzynka bo jednego zostawiła A może sobie na zaś schowała a ja ją i juzka bezczelnie objadłam Ale nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.04.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja też nie wiem jak z tym daszkiem, ale słyszałam że "każdy ptaszek ma swój daszek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.04.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Poniedziałkowe dzieńdoberek wszystkim Ale ten łikend szybko minął Frosi dziękuję za kawkę a pepitce za murzynka bo jednego zostawiła A może sobie na zaś schowała a ja ją i juzka bezczelnie objadłam Ale nie mogłam się powstrzymać dzieńdoberek łikendu szkoda, ale jaka pogoda pięęęęękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Poniedziałkowe dzieńdoberek wszystkim Ale ten łikend szybko minął Frosi dziękuję za kawkę a pepitce za murzynka bo jednego zostawiła A może sobie na zaś schowała a ja ją i juzka bezczelnie objadłam Ale nie mogłam się powstrzymać Hej Maxi! Nie noooo, więcej zostawiłam. Ja z każdego murzynka tylko po jednym zjadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 no wlasnie dziewczyny sorry , ze pisze na rw chce daszek , ale na dachu tylko nie chce tej zabudowy (taki otwarty mi sie podoba jak ma andre) a gosciu kit mi chyba wciska z tym deszczem pp, mamy podobny projekt kasia witaj kulka , pidzama (scislej jej zakladanie) niemodne ...no , ale ty jeszcze za mloda jestes , zeby to zrozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Froszka, ten niższy sufit faktycznie może ochraniać drzwi przed deszczem. Ale przecież od Was zależy, czy on będzie czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Poniedziałkowe dzieńdoberek wszystkim Ale ten łikend szybko minął Frosi dziękuję za kawkę a pepitce za murzynka bo jednego zostawiła A może sobie na zaś schowała a ja ją i juzka bezczelnie objadłam Ale nie mogłam się powstrzymać moze doniose jeszcze troche , bo biedna mikopiko bedzie plakac http://www.liljan98.de/fotos/blog/supermarkt01.jpg czestujcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja też nie wiem jak z tym daszkiem, ale słyszałam że "każdy ptaszek ma swój daszek" Haha Ja też mam daszek, a nie mam ptaszka Chyba, ze juzek ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.04.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 witam w słoneczny poniedziałek kawa... cytanko... a potem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 witam w słoneczny poniedziałek kawa... cytanko... a potem do pracy Hej Mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Froszka, ten niższy sufit faktycznie może ochraniać drzwi przed deszczem. Ale przecież od Was zależy, czy on będzie czy nie no wlasnie gadalam pacanowi , ze go nie chce a on mi ze slupy bede musiala murowane zrobic a nie drewniane wkur....s ie juz z samego rana przez telefon belki na tarasie jednej tez nie chce usunac , a ona mi bedzie przeszkadzac w robieniu imprez co za typ chyba sie z nim przespie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dziewczyny, czy możecie mi coś poradzić??? Dziś idę się zapytać grzecznie co się stało z moim pozwleniem na budowę, co to czekam na niego od Walentynek W razie gdyby padła opdowiedź nie po mojej myśli: mam ich potraktować odłamkowym czy kałachem?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts