beti555 30.05.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Tak wogóle to cześć wszystkim I znikam stad bo muli okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.05.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Tak wogóle to cześć wszystkim I znikam stad bo muli okropnie Cześć Beti ...już uciekasz?? ...szkoda ...narka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Strasznie muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.05.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Sluchajcie !!!! ale jestem podekscytowana -jutro cos sie wydarzy ...tylko jeszcze nie wiem co 31 maja jest nasza rocznica poznania a teraz bedzie to 25 rocznica wiec niechcacy podsluchalam ,ze Henio organizuje przyjecie niespodziankę z mnostwem gosci ..... nie wiem gdzie to bedzie ,ale jestem strasznie rozkojarzona od wczoraj -nie moge sie zdradzic ,ze cos podejrzewam i jeszce cos szykuje ekstra ,ale tego juz nie wiem dokladnie Ew-ka my też poznaliśmy się 31.05 ...z tym, że 11 lat temu ... No i będziemy świętować baaaardzo kameralnie ... Trzymam kciuki za niespodziankę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.05.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Strasznie muli U mnie muli jak u was nie muli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.05.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 pozudrawiam przelotnie monikach podmucham .... http://chat.onsi.pl/obrazki/wiatraczek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.05.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Frosia kochana jesteś ....dzięki bardzo....od razu lepiej .. Jessssu gdzieś ty wlazła ....złaź z tego banana...co sobie ludziska pomyślą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Strasznie muli U mnie to koszmar , jakby stado żółwi galopowało Nie mam cierpliwości i czasu więc tylko Was pozdrowię Może wpadnę wieczorkiem , jak wszystko wróci do normy . A w ogóle sposobem na tego muła jest wejście na czat . Ten przynajmniej działa normalnie . Jak forum Muratora nie chodzi na czat można się dostać przez Dobre Wnętrze . Jak dotrę do domu sprawdzę i dam znać . Monisia , też Ci troszkę podmucham - dmuch , dmuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.05.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 to nie jest zwykly banan monikach spojrz !..... to chiquita tu w Niemczech jest taka zaczepista reklama a w zasadzie trzy rozne reklamy tutaj mozesz sobie je zobaczyc : http://www.chiquita.be/chde/about_campaigns.htm ja uwielbiam trzeci filmik (od razu mam banana na gebie ), potem nr 2 , a na koncu 1 nie wiem czy w Polsce tez jest ta reklama , nie widzialam nigdy jest nawet gierka ...glupia , ale czesto sie wyglupiam z Froschem i bawimy sie jak dzieci (moja bratanica ja uwielbia) http://www.chiquita.be/chde/kids.htm polecam waszym dzieciakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwizdek2003 30.05.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 hmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.05.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 hmmmm.... dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.05.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam to forum jeszcze nidgy tak nie muliło strony otwierają się po 2-3 minutach trwa to już cały dzień tracę cierpliwość a poza tym to dzień bardzo udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.05.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Szału można dostać z tym niekończącym się otwieraniem stron ... Maxi dzięki bardzo, ale bez panthenolu ani rusz ... Froscha ...chiqita powiadasz....a to zmienia postać rzeczy ...Pozdrów B. od nas ...koniecznie!! Żabki laskom baaaaardzo do gustu przypadły ...buziaki dla cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 30.05.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Wchodze w temati tak nie wiem o co chodziale mega duzo postow;pp ktos wyjasni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.05.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.05.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 muli, ale już mniej cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Dobry wieczór wszystkim. Ja na chwilę. Poczytałam wyżej i trochę się odstresowałam, bo już myślałam, że to tylko u mnie taki muł w necie, a tu okazuje się, że nie jestem sama. Lecę, bo nerwy mam na tego muła, zajrzę jak się poprawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.05.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Sluchajcie !!!! ale jestem podekscytowana -jutro cos sie wydarzy ...tylko jeszcze nie wiem co 31 maja jest nasza rocznica poznania a teraz bedzie to 25 rocznica wiec niechcacy podsluchalam ,ze Henio organizuje przyjecie niespodziankę z mnostwem gosci ..... nie wiem gdzie to bedzie ,ale jestem strasznie rozkojarzona od wczoraj -nie moge sie zdradzic ,ze cos podejrzewam i jeszce cos szykuje ekstra ,ale tego juz nie wiem dokladnie Ty to masz fajnie Przygotuj sobie jakiś wyszczałowy ciuch Ew-ka Zresztą pewnie już masz w szafie (może tą sukienkę, co pisałaś w "szpilki dwie" ) I wyśpij się, coby piknie wyglądać ....... i........już nie wiem co............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.05.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 jak mi sie uda przywitac , to bedzie sukces , dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.05.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 chyba mam jakies przywileje , nadaje bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts