radekop 08.03.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam.Jeżeli ktoś poszukuje ekipy od tynków maszynowych lub ocieplania poddasza i sufitów to polecam pana Damiana Czerny nr.695305858W grudniu u mnie tynkowali a kilka dni temu skończyli robić sufity. Ekipa fajna wszystko wykonane solidnie i w przystępnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.03.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jeżeli ktoś poszukuję solidnej ekipy do wykończeń wnętrz (nie partaczy, krętaczy, osób znających się na wszystkim, brudasów etc.) to polecam swoją ekipę, ą bardzo solidni i dokładni (a wierzcie mi że parę ekip wyrzuciłam z budowy). Ich szef. p. Bogdan tel :501 546 982 - to uczciwy człowiek, i szkoda że nie ma smykałki do reklamy, bo by się od roboty nie opędził. Pozdrawiam Kasia chetnie zobaczylabym wykonczenia tej ekipy !! przydaly by sie tez jakies ceny ... przynajmniej orientacyjne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.03.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam. Jeżeli ktoś poszukuje ekipy od tynków maszynowych lub ocieplania poddasza i sufitów to polecam pana Damiana Czerny nr.695305858 W grudniu u mnie tynkowali a kilka dni temu skończyli robić sufity. Ekipa fajna wszystko wykonane solidnie i w przystępnych cenach. a nie jest to aby nasz znajomy "Pan Damian" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 13.03.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 zasadniczo wszyscy oknierze robia zaluzje .. .trudno tu cos powaznie spieprzyc wiec sugeruje firme ktora montowala ci okna przynajmniej nie beda mogli marudzic ze cos jest nie tak Zewnętrzne... nie wewnętrzne. To zasadnicza różnica, to są tzw. fasadowe. Ja robię w całym domu firmy Slet, robi mi firma Viola z Radlina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 15.03.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 http://www.lazienka-rea.pl/ super rzeczy w super cenie!! tak tak, kupilismy tam juz umywalki:) sa super i snieznobiale polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 19.03.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Gdzie zamawiać okna , która firma jest godna zaufania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.03.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Gdzie zamawiać okna , która firma jest godna zaufania? to zalezy od priorytetow ... chcesz tanio??, dobrze ?? jakies nietypowe suwanki ?? pakiety trzyszybowe ?? okniarskich firm jest mase i najpierw proponuje sie skonkretyzowac ja zamawialam w oknoplascie /w rybniku na chrobrego/ tam tez zamawialam brame i bede zamawiac dzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 21.03.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 to zalezy od priorytetow ... chcesz tanio??, dobrze ?? jakies nietypowe suwanki ?? pakiety trzyszybowe ?? okniarskich firm jest mase i najpierw proponuje sie skonkretyzowac ja zamawialam w oknoplascie /w rybniku na chrobrego/ tam tez zamawialam brame i bede zamawiac dzwi najlepiej żeby było i tanio i dobrze.Okna raczej zwykłe standardowe z roletami zewnętrznymi , tarasowe jedno trzyszybowe i jedno dwuszybowe jeszcze się nie zastanawialiśmy jakie dokładnie czy otwierane czy suwane chyba lepiej suwane.Ale dzięki zobaczę w tym oknoplaście i będziemy z żoną mądrzejsi. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekop 23.03.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 najlepiej żeby było i tanio i dobrze.Okna raczej zwykłe standardowe z roletami zewnętrznymi , tarasowe jedno trzyszybowe i jedno dwuszybowe jeszcze się nie zastanawialiśmy jakie dokładnie czy otwierane czy suwane chyba lepiej suwane.Ale dzięki zobaczę w tym oknoplaście i będziemy z żoną mądrzejsi. Dzięki. Witam. Ja polecam firmę Termoprofil z Wodzisławia. Okna kupowałem prawie 1,5 roku wstecz wtedy też mieli najlepsze ceny. Zamontowane solidnie do dzisiaj nie trzeba było nic poprawiać http://www.termoprofil.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 24.03.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dajcie namiary na brukarza dobrego i taniego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia8207 24.03.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Witam.Szukam namiaru na tani piasek do podsypania garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.04.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 hurtownia elektryczna ... taniej nawet niz w meskonie!! http://www.eldor.net.pl/ najlepiej wyslac specyfikacje co jest potrzebne ... ja ceny pierwotne mialam z allegro a potem pisalam maila i dostalam jeszcze taniej !!http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6000835 ja pisalam do pana Mateusza Gajdy[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosienka2404 06.04.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam poszukuję żwir do drenażu czy ktoś ma jakieś namiary na taki żwir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 11.04.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dziś byłam w Tomex zadzwoń zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka11 13.04.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Słuchajcie macie jakieś namiary na solidną firmę od c.o (piec węglowy z podajnikiem + podłogówka na całości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.04.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Słuchajcie macie jakieś namiary na solidną firmę od c.o (piec węglowy z podajnikiem + podłogówka na całości). Artur Geba [email protected] 609 484 384 609 484 384 instalacje CO dobry jest tez instalmex ale drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka11 14.04.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Artur Geba [email protected] 609 484 384 609 484 384 instalacje CO dobry jest tez instalmex ale drogi Mea a nie orientujesz się czy ktoś już robił c.o z tym P. Geba ? chętnie bym zobaczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 14.04.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Czołem grupo! Dopisałem się do Was Adam, Arturo, zadyma beze mnie? Zgadzam się z Adamem, nie wliczanie barteru jest naciąganiem (świadomym czy nie) kosztów. Ale nie deprecjonowałbym zupełnie opinii Arturo (choć faktycznie ten jego super-autorytatywny ton jest irytujący) tylko dlatego, że jeszcze nie wybudował. Doświadczenie praktyczne daje szanse wiedzieć więcej, lepiej, łatwiej, ale nie jest konieczne. Poza tym w wyliczaniu (nie)kompetencji wykonawczych kolegi pominąłeś jeden moim zdaniem bardzo ważny i wartościowy czynnik - przygotowanie techniczne, zrozumienie technik i sprytne zaprojektowanie domu, budowy. Samo to pozawala zaoszczędzić kupe forsy (20-40%) nawet bez grama roboty fizycznej na budowie. BTW, ja też mam plan wydania 350k +-50k na 240m2 stodoły (w swej naiwności liczę na dolne rejony, no ale je nawet ogrodzenia jeszcze nie zrobiłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 14.04.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ups, na dzień dybry pomyliłem wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.04.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Mea a nie orientujesz się czy ktoś już robił c.o z tym P. Geba ? chętnie bym zobaczyła. chcesz zobaczyc taka zupelnie wykonczona robote czy taka gdzie jeszcze cos widac ?? bo ja bylam u znajomych na wykonczonym /ładne grzejniki, i sensowna kotlownia ... dziala super wiecej nie dalo sie sprawdzic ale za jakis miesiac bedzie robil u mnie /woda i kanaliza juz sa gotowe, CO po tynkach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts