tomaj8208 18.02.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 szukam ekipy budowlanej do postawienia stanu surowego otwartego czy ktoś może jakąś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek313 27.02.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Też poszukuję ekipy murarskiej. Chciałbym w tym roku zrealizować stan surowy otwarty, a działkę mam w Lusowie. Zaczynam rozmawiać z murarzami. Ale żeby ktoś polecił, najlepiej na podstawie własnego doświadczenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.03.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Oddam swoją "od zaraz", bo mam nieoczekiwane problemy z finansami i zostawiłam ich na lodzie, bez roboty. Szkoda mi ich, bo porządnie zrobili mi fundament i pracowali wcześniej u innego forumowicza, który już mieszka.pisać na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 31.03.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Oddam swoją "od zaraz", bo mam nieoczekiwane problemy z finansami i zostawiłam ich na lodzie, bez roboty. Szkoda mi ich, bo porządnie zrobili mi fundament i pracowali wcześniej u innego forumowicza, który już mieszka. pisać na prv Proszę o więcej informacji na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliana28 30.04.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 proszę zajrzeć na białą listę wykonawców- tam są namiary na budowlańców - można pocztyać o nich i kogoś wybrać. Jesli chodzi o dach polecam - DACHFOX 518 808 707 - naprawde solidna ekipa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endru 12.07.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Polecam Firmę DAMIANEX, której właścicielem jest Pan Damian Jaroć.Pochodzą z Wągrowca i dzieki temu przyjazd na teren budowy skutkuje pracą od świtu do zmierzchu. Trzeba się nieźle uwijać aby zabezpieczyć materiał na roboty. Przy zalewaniu fundamentów pracowało osiem osób i do tego sprzęt budowlany.U mnie robota zakończona .Roboty wykonane bardzo fachowo.Budowanie i wspólpraca z Panem Jarociem była i będzie przyjemnością.Będzie dlatego, ze zamierzam złecić ułożenie kostki brukowej oraz wykonanie płotu. Firmę DAMIANEX znalazłem na FORUM MURATORA i po wycenie SSO podpisałem umowę w grudniu ub. roku. Pracę rozpoczęły się 15 marca br i zakończyły 15-go maja br zgodnie z umową.:yes: W tej chwili poszukuję wykonawcy inst. wodnej i ogrzewania. Proszę o namiary, a ja mogę polecić jeszcze cieślę i dekarzy. Namiary do Pana Jarocia : tel kom 504098468. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys1973 01.12.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jak by ktoś chciał to znam bardzo tanią firmę budowali u mnie i brata naprawdę tanio i solidnie super ekipa jak coś to dam namiary na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kasik81 03.12.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jak by ktoś chciał to znam bardzo tanią firmę budowali u mnie i brata naprawdę tanio i solidnie super ekipa jak coś to dam namiary na PW Witam, prosze o więcej informacji na priv badź mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bajpi 02.01.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Jak by ktoś chciał to znam bardzo tanią firmę budowali u mnie i brata naprawdę tanio i solidnie super ekipa jak coś to dam namiary na PW Jestem zainteresowany. Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dario1702 15.01.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 szukam ekipy budowlanej do postawienia stanu surowego otwartego czy ktoś może jakąś polecić? http://darbudrem.pl.tl/Galeria-zdjec-kilku-robot/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dario1702 15.01.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 http://darbudrem.pl.tl/Galeria-zdjec-kilku-robot/index.htmTeż poszukuję ekipy murarskiej. Chciałbym w tym roku zrealizować stan surowy otwarty, a działkę mam w Lusowie. Zaczynam rozmawiać z murarzami. Ale żeby ktoś polecił, najlepiej na podstawie własnego doświadczenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoWLKP 25.01.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja ekipę brałem z białej listy, Tomasz Napierała - 696 435 559. U mnie aktualnie robią dachówkę. Budowę można obejrzeć w Dopiewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmz 12.04.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ja polecam ekipę murarską Pana Karola tel 793-385-067, budowali u nas domek i nie było żadnych problemów, wszystko uzgadniali z nami czego oczekiwaliśmy. Do prac dekarskich natomiast polecam Pana Krzysztofa niestety nie pamiętam numeru, ale jest polecany na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arex09 28.06.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Mam bardzo dobrego Płytkarza Jak by był ktoś zainteresowany Polecam,Poznań i okolice.Łazienki bardzo dobrze wykonane nawet z białym montażem po prostu solidniePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fkus2 07.08.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Szukam solidnej firmy z okolic Poznania ,która wykona stan surowy z kompletnym dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan35 08.09.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 szukam solidnej firmy z okolic poznania ,która wykona stan surowy z kompletnym dachem. witam. Usługi ciesielskie i dekarskie referencje tel;608-023-106 http://www.Dachy-Borowczak.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan35 22.12.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 witam. Usługi ciesielskie i dekarskie referencje tel;608-023-106 http://www.Dachy-Borowczak.pl usługi ciesielskie dekarskie tel;608-023-106 http://www.Dachy-Borowczak.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 28.08.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Na Stan Surowy mogę polecić : https://plus.google.com/104014077124930743217/about?hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Witkowski 19.09.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Witam, Bardzo chetnie polecę firmę z mazur, która budowała mi domek do stanu surowego otwartego w miejscowosci Rydzewo. Mieszkam już w domku 2 lata i nic się nie dzieje, wszystko oki. oczywiście jak dom "siada" i stabilizuje się powstaje zawsze kilka lekkich rys na ścianie czy suficie, ale z tym zawsze trzeba sie liczyc, zalezy od gruntu na którym postawiony jest budynek. To ekipa z miejsc. Miłki blisko Giżycka , tu jest ich stronka http://www.budujemynamazurach.pl naprawdę porzadna firma słyszałem o róznych problemach z kominami , stropami itp. naprawde na tania fuszerke łatwo sie nadziac i to potem kosztuje kilkukrotnie wiecej ... polecam i pozdrawiam przyszłych włascicieli pieknych domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubas3 12.10.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Witam serdecznie poszukuję ekipy, która wykona mi SSO w Suchym Lesie koło Poznania Ktoś kogoś może polecić. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts