Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

potrzebna solidna i w miarę tania ekipa budowlana

kubas3

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Oddam swoją "od zaraz", bo mam nieoczekiwane problemy z finansami i zostawiłam ich na lodzie, bez roboty. Szkoda mi ich, bo porządnie zrobili mi fundament i pracowali wcześniej u innego forumowicza, który już mieszka.

pisać na prv

• 5 weeks później...
  • 2 months później...

Polecam Firmę DAMIANEX, której właścicielem jest Pan Damian Jaroć.Pochodzą z Wągrowca i dzieki temu przyjazd na teren budowy skutkuje pracą od świtu do zmierzchu. Trzeba się nieźle uwijać aby zabezpieczyć materiał na roboty. Przy zalewaniu fundamentów pracowało osiem osób i do tego sprzęt budowlany.U mnie robota zakończona .Roboty wykonane bardzo fachowo.Budowanie i wspólpraca z Panem Jarociem była i będzie przyjemnością.Będzie dlatego, ze zamierzam złecić ułożenie kostki brukowej oraz wykonanie płotu.

Firmę DAMIANEX znalazłem na FORUM MURATORA i po wycenie SSO podpisałem umowę w grudniu ub. roku.

Pracę rozpoczęły się 15 marca br i zakończyły 15-go maja br zgodnie z umową.:D:yes:

W tej chwili poszukuję wykonawcy inst. wodnej i ogrzewania. Proszę o namiary, a ja mogę polecić jeszcze cieślę i dekarzy.

Namiary do Pana Jarocia : tel kom 504098468.

• 4 months później...
Gość kasik81
Jak by ktoś chciał to znam bardzo tanią firmę budowali u mnie i brata naprawdę tanio i solidnie super ekipa jak coś to dam namiary na PW

Witam, prosze o więcej informacji na priv badź mail

• 5 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 2 months później...
  • 1 year później...
  • 1 month później...
  • 3 months później...
  • 8 months później...
  • 4 weeks później...

Witam,

Bardzo chetnie polecę firmę z mazur, która budowała mi domek do stanu surowego otwartego w miejscowosci Rydzewo.

Mieszkam już w domku 2 lata i nic się nie dzieje, wszystko oki.

oczywiście jak dom "siada" i stabilizuje się powstaje zawsze kilka lekkich rys na ścianie czy suficie, ale z tym zawsze trzeba sie liczyc, zalezy od gruntu na którym postawiony jest budynek.

To ekipa z miejsc. Miłki blisko Giżycka , tu jest ich stronka http://www.budujemynamazurach.pl

naprawdę porzadna firma

słyszałem o róznych problemach z kominami , stropami itp. naprawde na tania fuszerke łatwo sie nadziac i to potem kosztuje kilkukrotnie wiecej ...

polecam i pozdrawiam przyszłych włascicieli pieknych domków :)

• 1 year później...