Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie się budujecie?

Robinson74

Recommended Posts

Tak jak w temacie:) chodzi mi w szczególności o okoklice Krosna. Ja jestem krośnianką ale buduję się w Haczowie. A wy gdzie się budujecie? Poznajmy się:) póki co na forum a może w przyszłości w realu:) Ponadto chciałabym abyśmy mogli powymieniać się informacjami dotyczącymi hurtowni, dostawców, firm a także sklepów. Piszcie:)

• 4 months później...
Witam, zaczynam budować domek w Dobieszynie, też bym chętnie podyskutował i powymieniał informacje, bo ciężko znaleźć info o firmach, hurtowniach i dobrych ekipach z Krosna i okolic. Ja dopiero będę robił fundamenty( zaczynam za 2 tygodnie) ale trochę rzeczy już pokupiłem. Większość materiałów biorę z hurtowni "Juna" w Jedliczu. Ceny mniej więcej podobne jak wszędzie, można się dogadać i ponegocjować, transport jest gratis, przynajmniej w najbliższej okolicy, mogą przetrzymać też materiały u siebie, jeśli po zakupie z jakiś powodów nie mogą być dowiezione na działkę. Co do płatności też nie ma problemu. Teraz czeka mnie zakup dachówki ceramicznej, dostałem kilka wycen z różnych sklepów, może ktoś mi doradzi gdzie kupować, gdzie można ponegocjować i jakość materiału jest dobra??? Będę szukał też firmy albo jakiegoś fachury do zrobienia wentylacji mechanicznej, byłbym wdzięczny za jakieś sprawdzone namiary. Pozdrófki Maciek.

• 1 year później...
  • 11 months później...
  • 2 years później...