EwaMichał 23.01.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Tak jak w temacie:) chodzi mi w szczególności o okoklice Krosna. Ja jestem krośnianką ale buduję się w Haczowie. A wy gdzie się budujecie? Poznajmy się póki co na forum a może w przyszłości w realu:) Ponadto chciałabym abyśmy mogli powymieniać się informacjami dotyczącymi hurtowni, dostawców, firm a także sklepów. Piszcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobieszak 28.05.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam, zaczynam budować domek w Dobieszynie, też bym chętnie podyskutował i powymieniał informacje, bo ciężko znaleźć info o firmach, hurtowniach i dobrych ekipach z Krosna i okolic. Ja dopiero będę robił fundamenty( zaczynam za 2 tygodnie) ale trochę rzeczy już pokupiłem. Większość materiałów biorę z hurtowni "Juna" w Jedliczu. Ceny mniej więcej podobne jak wszędzie, można się dogadać i ponegocjować, transport jest gratis, przynajmniej w najbliższej okolicy, mogą przetrzymać też materiały u siebie, jeśli po zakupie z jakiś powodów nie mogą być dowiezione na działkę. Co do płatności też nie ma problemu. Teraz czeka mnie zakup dachówki ceramicznej, dostałem kilka wycen z różnych sklepów, może ktoś mi doradzi gdzie kupować, gdzie można ponegocjować i jakość materiału jest dobra??? Będę szukał też firmy albo jakiegoś fachury do zrobienia wentylacji mechanicznej, byłbym wdzięczny za jakieś sprawdzone namiary. Pozdrófki Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil i Basia 20.11.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Jak wasze domy już wybudowane? My budujemy się w Długiem, zakupy w LOWO w Sanoku, dobra mała firma i niskie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecet0 02.11.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Jesteście w stanie polecić wykonawców z których skorzystaliście do budowy domu,czy fachowców których wybraliście teraz byście np odradzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 26.03.2017 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Witam, Ale tu ucichło. Jak Wasze domki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts