kajwroclaw 04.03.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzień dobry. Jestem świeżakiem na forum i mam pytanie co do projektu, na który się z żoną prawie zdecydowaliśmy:) Jest to projekt HR EWA A z garażem i na paliwo stałe (http://projektydomow.domiporta.pl/hr...liwo_stale.htm). Chcemy jeszcze zrezygnować z balkonu. Szukaliśmy projektu jak najbardziej prostego, bez wydziwień na dachu, itp. Co sądzicie, czy to dobry wybór? Będę wdzięczny za opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 29.04.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Dzień dobry. Jestem świeżakiem na forum i mam pytanie co do projektu, na który się z żoną prawie zdecydowaliśmy:) Jest to projekt HR EWA A z garażem i na paliwo stałe (http://projektydomow.domiporta.pl/hr...liwo_stale.htm). Chcemy jeszcze zrezygnować z balkonu. Szukaliśmy projektu jak najbardziej prostego, bez wydziwień na dachu, itp. Co sądzicie, czy to dobry wybór? Będę wdzięczny za opinie Pozdrawiam Hej Domek sympatyczny, ale trzeba będzie dobrze przemyśleć funkcjonalność salonu i jadalni. Garaż też wydaje mi się troszkę mały. Mała sień i brak miejsca na jakąś szafę, wieszak. Wydaje mi się, że hall zabiera sporo przestrzeni na dole. Pokoje na górze wydają się mieć miejsce na szafy, szafeczki i jeszcze trochę przestrzeni- -brakuje mi tylko zaznaczenia na rysunku tej linii określającej wysokość min1.9m. Powiększyłabym też garderobę w sypialni. Pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InteriorManiac 25.05.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Hej, dlaczego chcecie się pozbyć balkonu? Doskonale łączy pokoje na poddaszu, a poza tym sam wiem jak to jest mieszkać w domu bez balkonu. Wychodzenie na dwór za każdym razem jak chcemy się przewietrzyć (w dowolnym celu) nie jest "funkcjonalne". Ja bym zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts