Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cubus2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Myślałam, że już nigdy nie będę mogła nic tu wkleić. Ale wreszcie mogę pokazać co wyczarował pewien facet, co kocha drewno. Tak teraz wygląda nasz kominek:

http://img383.imageshack.us/img383/5853/obraz4786jr.jpg

http://img383.imageshack.us/img383/549/obraz4800ip.jpg

Dziękuję Wam bardzo za takie fajowe komentarze odnośnie mojego kominka, chociaż te słowa uznania to raczej dla Artura, który coś takiego wymyślił. Daliśmy mu praktycznie wolną rękę i jakoś nie żałujemy 8)

Zeljka - jakby co to służę telefonem do tego "czarownika", no i dziękuję za te...tam...tego...o oczach :p :D

Joola, drewno to dębina. Kładziona "na surowo" a potem pomalowana lakierem bezbarwnym.

Jaworzyna - ostatnio rzadko bywam na forum i nie wiem na jakim jesteś etapie, ale jakby co, to Artur robi piękne rzeczy z drewna a kominki od niedawna, więc podejrzewam, że kolejne będą coraz ładniejsze... Telefon do niego mogę podać, bo mam przyzwolenie :p

Bodiniusz - Ty się nie masz na gały patrzeć, tylko na kominek! :lol:

Jagna to poprosze o kontakt na priv, bo pisalas tez, ze robi meble. Moze sie przydać. Tylko nie wiem czy nas stac na taka sztuke, bo to juz tylko tak mozna nazwac. Ten czlowiek to prawdziwy artysta...

A za oczka nie dziekuj mi, bo ja nic z tym wspolnego nie mialam :wink:

Ale piekno zawsze zauwazam i tyle! :wink:

Jagna, ja jestem na ''poczatku- poczatków'' ale namiary mi sie na pewno przydadzą. Chetnie sobie zanotuje...bo Kominek to dla mnie SPRAWA WIELKIEJ WAGI :D No i wielkie marzenie... Przysięgam..że mój też kiedyś tu wrzucę..jak tylko nabierze realnych krztałtów.

ps. Co do oczu..to czyż nie są piękne.... u kobiet? :wink:

Dziękuję. Bardzo chętnie pokażę, ale są jeszcze trochę niedokończone. Poza tym to dział kominki :wink: Myślę o ujawnieniu się w galerii zdjeć domów forumowiczów 8) ale jakoś mi odwagi brak :oops:

Kuleczka, śliczny kominek i wnętrza też wyglądają ciekawie. :D Pokazuj swój domek i nie martw się, że nie wykończony. Będziemy Ci w tym wykańczaniu (wykańczaniu się :wink: ) kibicować :D