Kamil1124 28.06.2024 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca Witam chciałbym uzupełnić drobne rysy/wgłębienia paru milimetrowe w tynku cementowo wapiennym (nie będzie gładzi), jaką polecalibyście masę szpachlową/gładź zbliżoną strukturą do tynku? Mam worek tynku cw doliny nidy ale tam jest miminalna grubość 5mm a nie które które wgłębienia są płytsze. Czytałem ze mp75 ludzie robili takie naprawy tylko tam też jest minimalna warstwa 8mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 28.06.2024 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca A zobacz na CT29. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1124 28.06.2024 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca Dzięki, myślę ze to by zdało egzamin Tylko czy dostanę to w Rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 28.06.2024 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca Jak nie dostaniesz na miejscu, to ściągnie to dla Ciebie każda hurtowania współpracująca z Ceresitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts