miodas007 01.07.2024 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca Mam w domu 2 takie o to balkony: Wysokość od podłogi do balustrady to 115 cm. Osłonę chciałbym zamontować na ok 150 cm. Pytanie jaka się nada i jak ją zamontować ? Myślałem o jakimś panelu wiklinowym, no ale nie ma on za bardzo się na czym wesprzeć (brak pod nim byłby podłogi), poza tym słupki też są dość rzadko. Szukam więc jakiegoś pomysłu który się da dość prosto zamontować. Na posadzce na zdjęciu widać hydroizolacje - będzie kompozyt - ale to nie powinno mieć raczej znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2024 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca możesz zamocować do słupków nisko i wysoko poziome drewniane listewki i do nich zszywaczem tapicerskim przymocować matę wiklinową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodas007 05.07.2024 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca Raczej jednak myślę nad technoratanem bo wizualnie bardzo mi pasuje czyli czymś takim https://mata.pl/sklep/oslony-balkonowe/mata-technorattanowa/ - wysokość 150 cm myślę że będzie ok. Jakieś pomysły jak to przymontować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.07.2024 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca dokładnie tak samo jak opisałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodas007 06.07.2024 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca Ale nadal zszywaczem tapicerskim potem do tych listewek ten technoratan montować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.07.2024 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca listewki mocujesz obejmami w kształcie litery C do słupków (tak aby obejma opierała się na mocowaniu szyby).A zszywaczem tapicerskim przymocowujesz technorattan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts