popek8 12.07.2024 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca Witam. Mam problem z dźwiękami ze zlewozmywaka. Otóż jak się go używa (zlewozmywaka) wszystko jest ok. Jednak gdy zmywarka zaczyna wypompowywać wodę z umywalki słyszę dźwięki jakby bulgotanie. Co mam zrobić, aby zniwelować ten dźwięk? Montować zawór napowietrzający? W którym miejscu montować? Takie same dźwięki mam w łazience, gdy pralka wypompowuje wodę (ale znacznie ciszej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 12.07.2024 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca Zawór napowietrzający od strony kanalizacji ale z kawałkiem rury idącym do góry do poziomu zlewu ( pod blatem ). Na odpływie w zależności gdzie on jest przy ścianie lub podłodze trójnik i do jednego wejście syfon a do drugiego napowietrzacz z rurą idącą do poziomu pod blatem lub wyżej jeśli jest jakaś szafka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popek8 18.07.2024 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca (edytowane) Udało się nagrać dźwięk: http://sndup.net/xg9kj Czyli 2 zawory napowietrzające? Odpływ w ścianie. Edytowane 18 Lipca przez popek8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 18.07.2024 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca podobnie było słychać na "Seksmisji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarekf34 18.07.2024 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca Pamiętam jakie było moje zdziwienie jak mi hydraulik zrobił w kuchni dwa odpływy obok siebie... Teraz podczas używania zmywarki już wiem po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts