tlenn 25.07.2024 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca Dzień dobry Kuna wprowadziła się na poddasze nieużytkowe w budynku gospodarczym. Poddasze nieocieplone ale znosi tam żywność i są odchody. Czym ją zniechęcić do odwiedzin ? Uszczelnienie jest niemożliwe bo to jest strych i dostęp ma w wielu miejscach. Pułapka już stoi zastawiona. A może całość stropu posypać cienką warstwą wapna. Jest to substancja drażniąca kontaktowo i może ją odstraszy ? Czekam na wasze pomysły. Może coś innego od wapna ale o silniejszym działaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.07.2024 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca U sąsiada dwa domy dalej zadziałał odstraszacz ultradźwiękowy + sierść psa (mojego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlenn 08.08.2024 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Nic nie działa. Czujka ruchu jej nie wykrywa światło się nie zapala. Odstraszacz ultradzwiękowy spowodował że przeniosła się na drugi koniec poddasza. Chyba będę musiał spróbować z tym wapnem. Macie pomysły co można jeszcze rozsypać drażniącego przy kontakcie bezpośrednim a bezpiecznego dla ludzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denons 08.08.2024 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Czujki nic nie dają. WYdałem na nie kupę kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 08.08.2024 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia słyszałem o sierści psa. Nie testowałem osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts