Aaron- 02.08.2024 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia Dzień dobry. Mam pytanie. Gdzie umieścić wodomierz, jeśli nie mam kotłowni i nie mam piwnicy? Nie mogę również wykonać studzienkę wodomierzową, gdyż jestem za blisko wodociągu. Łazienkę i kuchnię mam na stronie budynku z tyłu od drogi z wodą. Pomysł jest żeby z wodą przedostać się pod schody, które są właśnie od strony drogi, i tam właśnie umieścić wodomierz. Przeczytałem kilka podobnych pytań o umiejscowienie wodomierza pod schodami i generalnie raczej nie znalazłem żadnych przeciwskazań poza wysokością pomieszczenia min 1,8m. Ale schody są dwubiegowe, więc może i ten warunek będzie spełniony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 02.10.2024 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października A gdzie jest główny zawór zakręcający w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.10.2024 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października W dniu 2.08.2024 o 10:14, Aaron- napisał: Dzień dobry. Mam pytanie. Gdzie umieścić wodomierz, jeśli nie mam kotłowni i nie mam piwnicy? Nie mogę również wykonać studzienkę wodomierzową, gdyż jestem za blisko wodociągu. ja mam wodomierz w wiatrołapie. I kuchnię od ogrodu a nie od ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts