tomot79 03.08.2024 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2024 Witam po pewnych modyfikacjach zostało mi 6 rolek Isover Supermata 18 cm i 2 rolki 10 cm z ocieplenia poddasza- jetki i skosy w pokojach. Zakupowałem to z wyprzedzeniem i nie mam szans na zwrot. Doradzcie gdzie mógłbym to jeszcxe wykorzystac bo nie chce wystawiac na portalach za 2/3 ceny. Myślałem aby ocieplić strop w garażu(nad nim 2 pokoje) ale nie wiem czy ta wełna może być- zrobiłbym stelaż (akurat też mi zostały profile), włożył wełnę, zachował odstęp 3 cm od stropu, folia paro(lub bez) i płyty kg. Nurtuje mnie tylko jak zachować wentylację, czy nie będzie tam skraplać się woda. Wstępnie chciałem lepić lamele z wełny ale zostało dużo mi tej wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 24.09.2024 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2024 ściany działowe, stropy belkowe, stropy betonowe, podłogi podniesione, to przykłądowe przegrody gdzie mozeszwykorzystać wełnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts