Sativum 08.08.2024 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Cześć, Korzystacie z ich elektronarzędzi? Chodzi mi o narzędzia bateryjne - akumulatory trzymają? Cena jest atrakcyjna, ale nie wiem czy warto przesiadać się na nowe elektronarzędzia. Obecnie mam 18V, a parside ma 20V lub 2x20V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 08.08.2024 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 4 godziny temu, Sativum napisał: Cześć, Korzystacie z ich elektronarzędzi? Chodzi mi o narzędzia bateryjne - akumulatory trzymają? Cena jest atrakcyjna, ale nie wiem czy warto przesiadać się na nowe elektronarzędzia. Obecnie mam 18V, a parside ma 20V lub 2x20V Parkside a nie Parside. Natomiast co do tyc18 czy 20 V to tak naprawdę mają one po pięć ogniw litowo jonowych 18650 h a producenci przekręcają na swoją korzyść podając że ma 20 V a tak naprawdę ma ciut ponad 18 V. A tak na marginesie to elektronarzędzia Parkside mają super stosunek ceny do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 08.08.2024 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Mam ich akumulatorowa szlifierkę kątowa z serii Performance oraz akumulatorowa wyrzynarko-pile lisice. Narzędzia robią robotę. Do sporadycznego i amatorskiego zastosowania są całkowicie wystarczające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 13.08.2024 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia Trzymają Wam akumulatory? Akumulatory mam do narzędzi Graphite 18V. Ciekawe czy zgoidnie z tym co pisze Henrykow będą pasować do Parkside. Droższe od Parkside 2x, a nie widzę jakiegoś przeskoku jakościowego. Oczywiście Milwaukee i Hilti są, ale dla przydomowego zastosowania to overkill + $$$ odstrasza. Najbardziej mnie interesuje jak trzymają się akumulatory oraz czy mieliście problem z samym elektronarzędziem lub serwisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 14.08.2024 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia No właśnie to jest duży plus. Spory wybór, tanie narzędzia i akumulatory. Pytanie jakie wady. Zawsze jakieś są. Z plusów dodam, że po roku wymienili mi, bez odsyłania reklamowanego narzędzia, myjkę ciśnieniową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.08.2024 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia W dniu 13.08.2024 o 09:52, Sativum napisał: Akumulatory mam do narzędzi Graphite 18V. Ciekawe czy zgoidnie z tym co pisze Henrykow będą pasować do Parkside. Nie pisałem że będą pasować bo każda firma ma inne mocowanie/gniazdo natomiast ogniwa w środku są takie same 18650 u różnych producentów różnica polega na ich pojemności bo są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts