BostonPrime777 08.08.2024 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Witam czy jest ktoś stąd kto podłączał wodę do działki bez jakiekolowiek projektu domu? Ogólnie już dostałem warunki na podłączenie się do wodociągu ale budowy jeszcze nie mam w planach zaczynać tylko chciałem papier do warunków zabudowy? Chodzi mi o to by mieć kran na działce do czegoś a w późniejszym etapie po prostu przekopać się i podłączyć do planowanego budynku? Wymieni się ktoś swoimi doświadczeniami? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowik2 08.08.2024 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia U mnie jedyną możliwością było wypożyczenie stojaka hydrantowego. Przyłącze powiedziano mi, że dopiero po stanie surowym zamkniętym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowik2 08.08.2024 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Dzisiaj kupiłbym mauzera i pompę, stojak wychodzi drogo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 09.08.2024 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 20 godzin temu, BostonPrime777 napisał: Ogólnie już dostałem warunki na podłączenie się do wodociągu ale budowy jeszcze nie mam w planach zaczynać tylko chciałem papier do warunków zabudowy? Robisz studzienkę (jak nie ma budynku) w której montujesz to, co w projekcie przyłącza (dopytaj w swoich wodociągach, jakiej papierologii wymagają) i zgłaszasz, żeby wodociągi zaplombowały. Jak dalej prowadzisz - Twoja decyzja (u mnie był zawór spustowy, żeby na zimę spuścić wodę do studzienki, kolanko do góry, kawałek rury znowu kolanko i kran). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts