Zosia 55 10.09.2024 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września Proszę mnie pokierować - szukam polskiej firmy produkującej drzwi kompozytowe. Preferowany styl angielski. Na rynku mnóstwo drewnianych, ale drzwi muszą być kompozytowe a wyglądać jak angielskie drewniane. Wiem że w Polsce takie produkujemy na rynek brytyjski. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.09.2024 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września Nie wiem kto produkuje na Wasz rynek. Na naszym mocno udziela się Vikking. Średnio polecam -właściciel to w mojej ocenie buc, który dodatkowo chce sprzedać każdemu. Jednak znam parę osób które ich polecają. Kiedyś kompozyt produkowała firma Euronord i Pol-skone. Ale chyba to nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.09.2024 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września Tylko nie Vikking. Jakość ich drzwi pokazywałam we wątku o drzwiach kompozytowych. Farba łuszczy się po niecałych dwóch latach. Jest też wiele innych niedoróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.09.2024 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 7 godzin temu, Elfir napisał: Tylko nie Vikking. Jakość ich drzwi pokazywałam we wątku o drzwiach kompozytowych. Farba łuszczy się po niecałych dwóch latach. Jest też wiele innych niedoróbek. Ach, zapomniałem o Twoim przypadku... ale fakt - pamiętam że właściciel na ogólne problemy zaproponował Ci gąbeczkę pod klamkę (bajer za 10 groszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 26.09.2024 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września Mi też znany tylko Vikking ale znam też wiele odrzuconych reklamacji na te drzwi. Mimo, że chwalą się że nie potrzebują zadaszenia nad drzwiami. Może nie do końca w tym stylu i nie w kompozycie ale zobacz sobie kolekcję Royal z Wikędu. Drzwi stalowe, ramki aluminium. Może coś sobie dobierzesz wizualnie. Ale zadaszenie jest wymagane tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.09.2024 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września Ja miałam zadaszenie i farba się łuszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.09.2024 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2 godziny temu, Elfir napisał: Ja miałam zadaszenie i farba się łuszczy... jakbyś nie miała, to mogłabyś mieć mokro pod drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts