Georgia_999 19.09.2024 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września Robi się coraz chłodniej i zastanawiam się, jak zamierzacie się ochronić przed jesiennymi i zimowymi przeziębieniami? Nie ukrywam, że spędza mi to sen z powiek. Wiem, że infekcje nie ominą mnie i mojej rodziny, dlatego pytam was - jak radzicie sobie z przeziębieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariolka19 23.09.2024 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września Dobrze, że się pojawił ten post. Sama szukałam ostatnio czegoś skutecznego i przypadkiem trafiłam na https://www.boiron.pl/nasze-produkty/leki-zlozone/oscillococcinum. Póki co jestem zdrowa, ale będę to testować w tym sezonie. Czytałam ulotkę i zaciekawiło mnie to, że można to stosować nawet profilaktycznie. Myślę, że warto spróbować, skoro inne metody zawodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 23.09.2024 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2 godziny temu, Mariolka19 napisał: oscillococcinum. "Anas barbariae hepatis et cordis extractum 200K" Na poważnie: Na niepoważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts