tomot79 28.09.2024 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2024 Witam, w czerwcu miełem robioną wylewkę 6 cm. Wcześniej membrana knauf katja sprint, styropian, styrobeton 2 cm aby przykryc rurki, na to folia no i ten jastrych. Po 2.5 miesiącach (były upały, wentylacja zapewniona) zacząłem wygrzewanie wylewek co 5 st co 2 dni, 3 dni na 50st i spowrotem do 30 st. Wilgotność posadzki osiągnęla 0.8 -1,2. Aktualnie tydzien po wygrzewaniu posadzki mają 1,8- 2,2. Czy to normalne że tak podskoczyło. Czy może to wynikać z większej wilgotnosci powietrza z uwagi na pogodę, ulewy itp. Za 2 tygodnie kafelki mam kładzione w 2 łazienkach czy mogę jecrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomot79 29.09.2024 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2024 Zwykły beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomot79 07.10.2024 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2024 Czy po zaprzestaniu wygrzewania jeśli zamierzam wykończeniówkę robić za 2 miesiące to czy lekko podgrzewać. Wogóle, czy mogę nie korzystać w zimie z podłogówki jeśli nic nie będę robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts