Tobiasz Czyściecki 02.10.2024 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października Witam, mam problem ze zmywarka, pobiera wode i nagle sie zatrzymuje, pojawia sie błąd e4, zmywarka gorenje (problem podobno z nieszczelnościa), zmywarka zdemontowana, podłączona w innym miejscu działa normalnie. Obok jest pralka działająca bez zarzutu, podłączyłem zmywarkę pod ta sama wodę co pralkę, ten sam kontakt i odplyw problem caly czas występuje. Kupiłem uzywana kolejna zmywarkę na chodzie (sprawdzona u sprzedającego), problem identyczny, wypompowuje wodę pobiera chwilę i nagle sie zatrzymuje. Ktoś ma pomysł o co może chodzić bo krew mnie zalewa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.10.2024 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października coś nie tak z węzykiem doprowadzajacym lub odpływem. Wymień cały wężyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobiasz Czyściecki 02.10.2024 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października Tylko czemu w innym mieszkaniu działa i problem z dwoma zmywarkami taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.10.2024 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 3 godziny temu, Tobiasz Czyściecki napisał: Tylko czemu w innym mieszkaniu działa i problem z dwoma zmywarkami taki sam Bo podłączasz innym wężykiem lub jest inny odpływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobiasz Czyściecki 03.10.2024 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października Podłączam tym samym wężykiem, odplyw sprawdzałem np do samego zlewu lub miski, bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobiasz Czyściecki 03.10.2024 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października Tylko ze na tym samym zaworze pralka obok chodzi, przełączałem odwrotnie urządzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 04.10.2024 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października (edytowane) Błąd E04 w tym modelu Gorenje co konkretnie oznacza? Sprawdzałeś service manual? Edytowane 4 Października przez gregos11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts