asaledr 02.10.2024 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października Czy ściany działowe wliczają się do SSZ? A jeśli tak to słyszałem teorie że najpierw się ociepla poddasze a potem robi tam ścianki, więc gdzie tu logika skoro bez ścianek działowych nie ma SSZ a tak samo SSZ nie zwiera ocieplenia poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.10.2024 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 15 godzin temu, asaledr napisał: Czy ściany działowe wliczają się do SSZ? A jeśli tak to słyszałem teorie że najpierw się ociepla poddasze a potem robi tam ścianki, więc gdzie tu logika skoro bez ścianek działowych nie ma SSZ a tak samo SSZ nie zwiera ocieplenia poddasza? Nie wiem gdzie to słyszałeś ale zmień źródło tej wiedzy. Ścianki działowe wlicza się w SSZ a ocieplenie poddasza robisz dopiero po wylewkach posadzek i tynkach w innym przypadku zrobisz z wełny szmatę nasiąkniętą wilgocią którą potem możesz tylko wyrzucić na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts