ZBINAL 18.02.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Mattin, popieram Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 20.02.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 A żeby było ciekawiej, to jeden z sąsiadów (który ma wielką willę, ogrodzenie z klinkieru i kutego żelaza) wywala na pustą działkę vis-a-vis swojej posesji odpadki i śmieci (kwiaty z wazonu, obierki z ziemniaków, kupy po sprzątaniu psiego boksu, resztki obiadów itp). To dopiero kultura Może jest ekologiem ,, lub miłośnikiem roslinek i robi sobie kompost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 21.02.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 A żeby było ciekawiej, to jeden z sąsiadów (który ma wielką willę, ogrodzenie z klinkieru i kutego żelaza) wywala na pustą działkę vis-a-vis swojej posesji odpadki i śmieci (kwiaty z wazonu, obierki z ziemniaków, kupy po sprzątaniu psiego boksu, resztki obiadów itp). To dopiero kultura Może jest ekologiem ,, lub miłośnikiem roslinek i robi sobie kompost. Ja tez jestem miłosnikiem roślinek i przyrody i tez robię sobie kompoest, ale W KOMPOSTOWNIKU i NA SWOJEJ DZIAŁCE!!!!!!!! A nie na cudzej i ot tak, wywalone śmieci, przy drodze, którą się chodzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 23.02.2005 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Mój mąż też tak sobie zaplanował,że wszystko spryska sąsiadowi.Alemój ogródek jest zaraz obok mam tam skalniak ,rybki w oczku wodnym.A jak sąsiadowi przyjdzie na myśl odwet?To chyba nie o to chodzi.Przecież żyjemy na tej samej planecie.Dziwię się tym wszystkim "szambiarzom" i innym pomysłowym.Przeceż to jest totalnie bezmyślne.Gdybyśmy tak szanowali wszystko co jest wokół nas to jakże byłoby inaczej.Zmieni się kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 23.02.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Mój mąż też tak sobie zaplanował,że wszystko spryska sąsiadowi.Ale mój ogródek jest zaraz obok mam tam skalniak ,rybki w oczku wodnym.A jak sąsiadowi przyjdzie na myśl odwet?To chyba nie o to chodzi. Przecież żyjemy na tej samej planecie. Dziwię się tym wszystkim "szambiarzom" i innym pomysłowym. Przeceż to jest totalnie bezmyślne. Gdybyśmy tak szanowali wszystko co jest wokół nas to jakże byłoby inaczej.Zmieni się kiedyś? He he he... Ludzie NAJBARDZIEJ ze wszystkiego szanują pieniążki. Wywiezienie jednorazowe szamba kosztuje u mnie 80zł. To wiele wyjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 24.02.2005 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No to wystarczy oszczędzać bardziej wodę i mniej szamba powstaje. A przecież ile razy na miesiąc wywozi się szambo? 80 zł. to kosztuje mnie" komórka" miesięcznie. Mówię Wam to nasza ziemia i nasze życie. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 24.02.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No to wystarczy oszczędzać bardziej wodę i mniej szamba powstaje. A przecież ile razy na miesiąc wywozi się szambo? 80 zł. to kosztuje mnie" komórka" miesięcznie. Mówię Wam to nasza ziemia i nasze życie. POZDRAWIAM Tak czy inaczej będzie śmierdziało, nie szambem, to samym sąsiadem, jak sie nie będzie mył. Nie wiem, jak inni, ja wywoże szambo raz w miesiącu, i dla mnie to jest oczywiste, że wywóz nieczystości kosztuje. Wstydziłabym się przejść obok sąsiada, gdybym mu pod nos lała własne ścieki, dlatego dziwię się ludziom, że tak robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xenidomorf 17.02.2022 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 Polecam film Marsjanin i nie ma nic wspólnego z "ufoludkami" a jest dla dojrzalszej/dorosłej widowni. Jest to (poparty naukowo) film sci fi, całkiem nie taki nierealny. Dodatkowo źródła zagraniczne jasno stwierdzają, że wykorzystywanie ludzkich odchodów jako nawozu jest realne i możliwe. No ale fakt... takie rzeczy robi się na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xenidomorf 17.02.2022 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 wsi, nie w mieście. I raczej w ostateczności jak w Marsjanin'ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.02.2022 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 Polecam film Marsjanin i nie ma nic wspólnego z "ufoludkami" a jest dla dojrzalszej/dorosłej widowni. Jest to (poparty naukowo) film sci fi, całkiem nie taki nierealny. Dodatkowo źródła zagraniczne jasno stwierdzają, że wykorzystywanie ludzkich odchodów jako nawozu jest realne i możliwe. No ale fakt... takie rzeczy robi się na Przecież jest wykorzystywane. Osady z oczyszczalni idą na pola - ale! po termicznej dezynfekcji. W Korei Północnej nawozi się świeżymi odchodami, dlatego tamtejsi ludzie są zarobaczywieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts