Borys85 24.10.2024 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2024 (edytowane) Mam pytanie do ekspertow. Czy da sie obejsc bez demontazu bramy docisk niewiel brakuje by wargi mocniej docisnely do posadzki.https://photos.app.goo.gl/GnfGfMY4AxDgD8CD9 to co po bokach dodane to prowizorka bo szczelinami wialo tak mi developer zostawil brame Edytowane 24 Października 2024 przez Borys85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 25.10.2024 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2024 Po pierwsze to element dodany o którym piszesz daje opór uszczelce. Jest ona przez niego podwinięta. Możliwe że to nie ona blokuje bramę aby zeszła niżej ale to pierwsza przeszkoda do usunięcia. Ze zdjęcia nie da się wywnioskować czy brama ma możliwość większego docisku gdyż należało by wykonać ponowną regulację położenia na obu krańcach. Odstęp prowadnicy od posadzki gdzie wsadzony jest dodatkowy element jest zbyt duży więc zwiększenie docisku o 0,5 - 1cm spowoduje wyjście kółka z prowadnicy, dlatego raczej należało by wykonać poprawki w montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Borys85 25.10.2024 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2024 To chyba doloze te szyny, przez laczniki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Borys85 25.10.2024 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.11.2024 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2024 5 godzin temu, aamaha napisał: Mam stary i podejrzewam, że po prostu monitoruje prąd silnika, a następnie po prostu odwraca kierunek, gdy zaczyna przekraczać pewien poziom, ponieważ przestaje działać (ustawiany przez regulację czułości). Myślę, że nowsze są lepsze i mają czujniki, które faktycznie wykrywają przeszkody dla zwierząt domowych i dzieci itp., Ale używałem tylko starszych. Co masz stary? pewnie powtarzający się wpis "i got this.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts