fabulous 25.10.2024 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października Hej! Nasi sąsiedzi z mieszkania 2p planują je sprzedać. My mieszkamy w 3p, chcieliśmy zmienić na większe, ale lubimy tu mieszkać. Rozważamy zakup mieszkania od nich i połączenie. Na naszym osiedlu wiem o jednej takiej transakcji, była zgoda na połączenie lokali. Tylko zupełnie sobie nie wyobrażam nowego układu. Nie wiem czy gra w ogóle jest warta świeczki. Macie pomysl jak z tych dwóch mieszkań zrobić jedno ustawne? Zależy nam na sporej kuchni z salonem, sypialni, dwóch pokojach dziecięcych, dwóch łazienkach (1 z prysznicem, 2 z wanna). Dodatkowy „gabinet”, garderoby, spiżarnia, dużo szaf, baaaardzo miło widziane. Marzymy też o mini saunie w jednej z łazienek. Niestety póki co mam tylko taki plan, bez wymiarów dokładnych. Z góry baaardzo dziękujemy ❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.10.2024 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października można tak (ale bez dokładnych wymiarów to tylko orientacyjny układ). trzeba byłoby wybić ścianę między kuchnią a łazienką (nie wiem czy jest nośna czy działowa?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts