Kysy 19.11.2024 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 18:14 Witam, potrzebuje opinii ekdperta w dziedzinie zapisu w akcie notarialnym ba temat wykonczenia scian. W prospekcie mam zapis: w zaloznosci od lokalizacji surowe lub tynki i gladzie, malowane. co to dokladnie znaczy? Bo deweloper nie chce mi zrobic gladzi i nie wiem czy wejsc na sciezke sadowa czy nie. z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.11.2024 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 20:11 1 godzinę temu, Kysy napisał: Witam, potrzebuje opinii ekdperta w dziedzinie zapisu w akcie notarialnym ba temat wykonczenia scian. W prospekcie mam zapis: w zaloznosci od lokalizacji surowe lub tynki i gladzie, malowane. co to dokladnie znaczy? Bo deweloper nie chce mi zrobic gladzi i nie wiem czy wejsc na sciezke sadowa czy nie. z gory dzieki za pomoc Jak nie masz do umowy dołączonego planu owych "lokalizacji", to można się cieszyć ze w ogóle tynki sa bo przecież surowe ściany też umowa dopuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts