ag Gi 20.11.2024 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 godzin temu Dzien dobry, zwracam się o poradę dotyczacą hydroizolacji na chudziaku. Mam położoną papę pod ścianami i nic na reszcie powierzchni poziomych. Dom jest na etapie stan surowy zamknięty. Wykonawca twierdzi, że zapomniał. Problemem jest dla mnie to,że elktryk położył już instalacje po podłodze i przytwierdził je do betonu. Wiem, że można odczepić i położyc jakieś izolacje. Moje pytanie: JAKIE? na tym etapie. Kierownik budowy sugeruje papę, ale boję się o okna plastikowe, które mam do poziomu posadzki. W sumie mam 400 m2. Z tego 200 to dom, a reszta budynki gospoidarcze i garaż. Wszędzie taka sama sytuacja. Inwestycja usytuowana na piaskach. Jeden gospodarczy 25m2 najbardziej narażony, bo stoi na obniżonym terenie. Proszę o podpowiedzi co można z tym zrobić biorąc pod uwagę również koszty materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 20.11.2024 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 godzin temu Najbardziej ekonomiczna będzie papa termozgrzewalna. Następnym sposobem na liście będzie hydroizolacja w postaci zaprawy Ceresit CR 65, Atlas Woder SX itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusik6 20.11.2024 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 godzin temu co ma być jako docelowa izolacja termo na chudziaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts