Kaizen 03.12.2024 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia W dniu 22.11.2024 o 17:43, Adiš1719517701 napisał: W budynku godpodarczym ( zwykly blaszak ) jest erbetka , ktora byla zrobiona na cele budowlane i rekreacyjne. To chyba nie bardzo do takiej instalacji moge sie podpiac ? Jak masz zwykłą taryfę G (przyłącze docelowe, nie tymczasowe) to po co kombinować z dostawcą? Zamieniasz erbetkę na zwykłą rozdzielnicę z której ciągniesz kabel do domu. Bez mieszania w sprawę zakładu energetycznego. Pytanie jeszcze, jaki masz kabel od przyłącza do tej erbetki i jak to jest rozmieszczone. Czy może chcesz zlikwidować blaszak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.12.2024 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia Prosimy o dyskusję, polemiki, nie obrażanie się wzajem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 12.12.2024 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Czwartek o 14:45 W dniu 11.12.2024 o 15:21, Redakcja napisał: Prosimy o dyskusję, polemiki, nie obrażanie się wzajem... Ok, jestem tego samego zdania. Ale co do kasowania to nie rozumiem dlaczego został wykasowany post w którym odpowiadałem Kaizenowi, nie zawierał żadnych obraźliwych słów, czy teraz moderacja polega na tym aby i merytoryczne posty kasować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 17.12.2024 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano wczoraj o 07:02 W dniu 11.12.2024 o 15:21, Redakcja napisał: Prosimy o dyskusję, polemiki, nie obrażanie się wzajem... Ponawiam zapytanie bo Redakcja tak prężnie działa że w tym ferworze chyba zapomniała o moim pytaniu. Dlaczego został wykasowany post w którym odpowiadałem Kaizenowi? Nie zawierał żadnych treści czy słów obraźliwych więc dlaczego???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.12.2024 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 godziny temu To jest tylko jeden cytat z Pana wpisów w tym wątku. Nie potrafimy znaleźć wpisu merytorycznego. Ty jakiś polonista?? To zobacz sobie wełniasta istoto co sam nabazgrałeś a potem zwracaj uwagę innym a może trzeba do podstawówki się wrócić? Wiedziałem że chamidło z ciebie (ciebie z malej litery bo taka wełniasta istota nie zasługuje na szacunek) ale cóż jak pisałem to domena elektryków którzy kupę robią wyżej niż pupę mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 17.12.2024 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 godziny temu 42 minuty temu, Redakcja napisał: To jest tylko jeden cytat z Pana wpisów w tym wątku. Nie potrafimy znaleźć wpisu merytorycznego. Ty jakiś polonista?? To zobacz sobie wełniasta istoto co sam nabazgrałeś a potem zwracaj uwagę innym a może trzeba do podstawówki się wrócić? Wiedziałem że chamidło z ciebie (ciebie z malej litery bo taka wełniasta istota nie zasługuje na szacunek) ale cóż jak pisałem to domena elektryków którzy kupę robią wyżej niż pupę mają. Ja nie pytam o posty które były wymiana zdań z qwerty1986 tylko o post który odpowiadałem Kaizenowi. Natomiast co do w/w cytatów to Redakcja niech sobie przeanalizuje kto zaczął obrażanie, podpowiem bo widzę że Redakcja ma problem z oceną, rozpoczął nie kto inny jak qwerty1986. I czy Redakcja ma problem z liczbą mnogą? bo to jest wiele cytatów pochodzących z wielu postów więc proszę o nie zagmatwanie obrazu a na marginesie to gdzie jesteście jak zgłasza się posty niezgodne z Regulaminem? Gdyby reakcja była natychmiastowa zarzewie byłoby zagaszone w zarodku ale jak po tygodniu lub dłużej reagujecie i to jeszcze wybiórczo (nie mam pojęcia jakie kryteria bierzecie pod uwagę przy kasowaniu postów bo jedne są kasowane a drugie takie same nie) to potem robi się co się robi na forum. Dziwne, zaprawdę dziwne że nie możecie znaleźć wpisu merytorycznego, Wy nawet nie umiecie znaleźć spamu który od wielu tygodni jest opisywany i linkowany (w wiadomym temacie) i dalej zalega na FM więc nie dziwię się że tak usilnie dbacie o dobro forum, tylko nie z od tej strony zaczynacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts