fabulous 27.11.2024 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada Hej! My ciągle szukamy naszego gniazdka. Mamy 3 dni na podjęcie decyzji czy decydujemy się na jedno z tych mieszkań. Rodzina 2+2. Zależy mi na jak największej ilości szafek kuchennych, szaf, dwóch łazienkach. Super byłoby mieć małą saunę ale wiem że to raczej nierealne. Obawiam się pokoi dziecięcych 9m2. Macie jakieś pomysły na ciekawszy układ tych mieszkań? Które jest bardziej funkcjonalne? Mnie się wydaje, że to pierwsze, ale może jestem w błędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2024 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:34 w 1 możecie saunę zrobić przy sypialni koło łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2024 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts