michal.bdg 27.11.2024 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada witam, mineło 12 lat od zamieszkania w wymarzonym domu i….czas pomyśleć o czymś nowym. Planuje zbudować nowy mniejszy, dostosowany do obecnych potrzeb rodziny dom. Mam prośbę podpowiecie jakie sa obecne wymogi ewentualnie podeśle ktoś link do obowiązujących wytycznych. Zakładam ze przez te ponad 10 lat zmieniło się bardzo wiele i ze wzgledu na „ekoterroryzm” nie można już zbudować „normalnego” budynku. W tej chwili mam PC z odwiertem, zakładam ze teraz to nie przejdzie i zmusza mnie do montażu innych gadżetów. -michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2024 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia PC z odwiertem jest przecież jak najbardziej "eko" WT 2021 nadal obowiązują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts