Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

2024: XIX AUKCJA prac z Ogniska Marymont

Recommended Posts

Drodzy, Kochani, Niezawodni, mamy to :)

STAN KONTA: 2220

Byliście jak co roku i za to wam bardzo dziękujemy. Nie zawodzimy Ogniska.
Jutro wysyłka, zatem kto pierwszy raz brał udział w aukcji albo zmienił adres, proszę o prywatną wiadomość.

WPŁATY NA RZECZ OGNISKA:
STP "Stara 4"
00-231 Warszawa
ul.Stara 4
nr konta: 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126

Koniecznie z dopiskiem:
Aukcja Forum Muratora - darowizna Ognisko Marymont

Jeszcze raz wielkie dzięki i...

• Thanks 1

Dla mnie dziwna była ta licytacja, bo po raz pierwszy wystąpiłam jako kupujący. Muszę przyznać nauczyłam się trochę pokory. Zwykle jako jedna z prowadzących nie rozumiałam jak można nie .zdążyć przed końcem licytacji. Teraz wiem, że można 😀

Wszystkim licytującym i tym którzy tylko tu zaglądali życzę pięknych świąt.❤️🌲🎄❤️

• Like 1

Ależ "jajeczka" się stały!
Nie wiem gdzie mi ostatni tydzień zniknął...

No i przegapiłam koniec aukcji...

Dlatego dopiero dziś zrobiłam przelew.

O końcu aukcji dowiedziałam się dzisiaj, dzięki paczuszce z obrazem, która dotarła na miejsce wcześniej niż ja. Dopiero jak jutro dojadę, to do niej zajrzę i się pozachwycam :)

Dzięki wielki i Wesołych Świąt.

• Like 1

• 2 weeks później...

Podziękowania z Ogniska Marymont:

Kochani,

Bardzo dziękuje, za Wasze uczestnictwo w kolejnej dziewiętnastej Aukcji Muratora.

Kiedy dziewiętnaście lat temu rozpoczynaliśmy przygodę ze spotkaniami z Wami to w najśmielszych oczekiwaniach nie myślałam, że będą one trwać tak długo. 

W tym czasie miały miejsce różne przeciwności losu, mimo to jesteście z nami. Dajecie nam swoją uwagę, zainteresowanie i chęć wsparcia. Dzięki swojej obecności w naszym życiu ogniskowym dajecie nam energię do działania. To bonus w pakiecie aukcyjnym.

Zawsze mnie to porusza. Jestem ogromnie wdzięczna za bycie z nami i trwanie.

Słowo dziękuję nie oddaje tego co chciałabym Wam powiedzieć. Mogę jedynie obiecać, że Wasze wsparcie trafia do tych którzy zasługują na nie. Mierzą się oni z trudnościami, walczą ze sobą, ale nie poddają się. Dzięki Wam mają możliwość doświadczania, oswajania świata co przekłada się na ich rozwój. To wydaje się takie proste, ale w prostocie zawiera się piękno. Niech to piękno będzie przesłaniem na przyszłoroczne dwudzieste spotkanie. Bądźmy Piękni Dwudziestoletni.

Niech nadchodzący Nowy Rok 2025 będzie przychylny Wam.

Niech wydarzają się same dobre rzeczy.

Niech da Wam poczucie spełnienia, radości i szczęścia.

Zawsze wdzięczna Marta Dąbrowska z dzieciakami i kadrą Ogniska Marymont