lukasz198469 05.01.2025 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia Witam, w połowie roku albo pod koniec zaczynam etap instalacji elektrycznej. Jeszcze nie rozeznawałem się w kosztach i dostępności elektryków. Chciałem najpierw zapytać na jakie koszty się przygotować aby nie dać się naciągnąć. Czy mamy obecnie problem z dostępnością elektryka? Zastanawiam się kiedy zacząć ogarniać temat aby elektryk miał czas. Dom 100mkw bez żadnych fajerwerków. Prosta instalacja bez solarów i pomp ciepła. Rejon Elbląg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 05.01.2025 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia (edytowane) Od 10kPLN za pana Józka do 20kPLN za elektryka. Bez wizji lokalnej ciężko cokolwiek dokładniej napisać. Moje terminy do lutego 2026 zajęte. Edytowane 5 Stycznia przez mistalova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty1986 10.01.2025 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia Daj rzuty i rozrysuj gdzie co ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts