fairyalice 13.01.2025 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia Cześć, Chciałam zapytać czy ktoś się orientuje jak można jak najlepiej wyciszyć mieszkanie? Z doświadczeń z podróży wiem, że często sąsiedzi z góry hałasują i chciałam jakoś wyciszyć mieszkanie ale nie wiem czy to realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2025 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia realne, ale wymaga kompleksowego podejścia profesjonalnymi materiałami wygłuszającymi. Z tym ze absolutnej ciszy nie zagwarantuje nikt. Raczej ograniczanie decybeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcysiaX 22.01.2025 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia Całkowite wyeliminowanie hałasu może być trudne, ale dobre efekty daje sufit podwieszany z wełną mineralną lub specjalnymi panelami akustycznymi. Ważne jest też, żeby wyciszyć ściany i podłogi, jeśli dźwięki przenikają z innych stron. Warto skonsultować się z fachowcem od akustyki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts