tomot79 22.01.2025 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 godziny temu Wg. dokumentacji zatwierdzonej przez PINB mam w niej zawarty projekt wewnętrznej instalacji gazowej w domu (kocioł, rurki itp) oraz tzw zewnętrzny odcinek wewnętrznej instalacji gazowej tj. od zaworu odcinającego w ścianie do skrzynki PGNiG w rogu działki. Wszystko to mam opisane i na mapce jest rzut. Skrzynka jest w rogu działki i dochodząca do niej rura gazowa z zewnątrz, przechodzi ok. 0,5 w mojej działce. Czy na ten krótki odcinek powinienem mieć osobny projekt. Odcinek ten robił dostawca gazu PSG, były warunki, na koncie internetowym pisali że opracowują dokumentacje techniczną i wykonają odcinek z postawieniem skrzynki. Pytam bo nie wiem czy musze dostarczyć z dokumentacja do odbioru domu jeszcze dodatkowo projekt z PSG na ten krótki odcinek doprowadzający gaz do skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts