tola 15.04.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Tak się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ja jeszcze jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Miałem dziś jechać do komturii, pewnie pojadę jutro, bo wyszły nowe okoliczności a w samochodzie mam "zielenec", bo od kuzynki dostałem całą masę krzków, kwiatów, trawek i innych zieloności do posadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Przyjmą się (tfu tfu) Nie martw się, zdążysz przed latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ja tam wiem, że zielonym do góry Perz rośnie u mnie pięknie, inne chwasty są dorodne nad podziw, niektóre znacznie wyższe od komtura, a do niskich nie należę, więc może i to będzie rosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.04.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ja tam wiem, że zielonym do góry Perz rośnie u mnie pięknie, inne chwasty są dorodne nad podziw, niektóre znacznie wyższe od komtura, a do niskich nie należę, więc może i to będzie rosło. ale nie rób Tomku, takiego ogródka od linijki W tak pięknych okolicznosciach przyrody, to grzech byłby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Nie wierzę w tę nieznajomość przyrody Zbyt się nią interesujesz Aaaaaa Tomku przypomniało mi się coś!!! Dziś siedziałam sobie w kościele na dworku. Słońce tak cudnie przygrzewało. Lubię chodzic do takiego starego zabytkowego modrzewiowego kościoła. Siedziałam tak i patrzyłam na korony drzew. Ptaki miały tam gniazda. Chyba wrony. Ale sie darły!!! Kłóciły się i przeganiały. Wstyd przyznać ale zamiast słuchać tej mszy ogladałam ptaki i... pomyślałam o Tobie Przypomniał mi się Twój dziennik i właśnie Twe obserwacje ptaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ja tam wiem, że zielonym do góry Perz rośnie u mnie pięknie, inne chwasty są dorodne nad podziw, niektóre znacznie wyższe od komtura, a do niskich nie należę, więc może i to będzie rosło. ale nie rób Tomku, takiego ogródka od linijki W tak pięknych okolicznosciach przyrody, to grzech byłby Nie mam linijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.04.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ja tam wiem, że zielonym do góry Perz rośnie u mnie pięknie, inne chwasty są dorodne nad podziw, niektóre znacznie wyższe od komtura, a do niskich nie należę, więc może i to będzie rosło. ale nie rób Tomku, takiego ogródka od linijki W tak pięknych okolicznosciach przyrody, to grzech byłby Nie mam linijki i jeszcze się przyznajesz gratuluję odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Będzie pod sznurek, jako że tak długiej linijki nie mam Winorośl - wzdłuż płota od południa. Bluszcz od północy, floksy nie wiem, maliny pod płotem, irysy z boku, peonie za begoniami, begonie przed peoniami, róże na górze, na dole fiołki... Kiedy ja to wszystko posadzę. Jakieś karpy mam rozdzielać, podlać, ugnieść... dołek wykopać, ziemi podsypać... RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2007 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 A na dodatek mam setkę sosenek wysokości 10 cm HEEEEEEEEEELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2007 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 I krzak agrestu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.04.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 A dzikie wino znajdzie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.04.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Albo chociaż malinowy chruśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Miałem dostać jeszcze parę krzaków: dzikie wino, orzech włoski, jakieś cebule ale nie mieściło się do samochodu. Jak uważasz, lepiej kupiś większy, czy dokupić przyczepkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.04.2007 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Tomek, pomio całej sympatii, w tych sprawach Ci nie pomogę No ale że tego dzikiego wina nie wziąłeś Grechuta tak ładnie o nim śpiewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.04.2007 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nie lubię Grechuty, nie lubię dzikiego wina, nie lubię floksów, nie lubię.... nie lubię Chyba jutro kupię sobie łopatę... Qurcze, to może wyglądać fajnie jak wszystko zakwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.04.2007 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Jak zakwitnie, to wszystko odszcz....odwołasz Tymczasem uciekam do łóżeczka, bo czuję już piasek pod powiekami Ty też odpocznij, bo pracowity Cię dzień czeka może nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.04.2007 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 czesc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts