frosch 19.05.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 hallo hallo wlasnie wrocilam dziekuje wam wszystkim za cudowny dzien hej hej Froszka ....a miałam nadzieje ,ze nie bedzie fajnie szkoda zaluj jedzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.05.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 hallo hallo wlasnie wrocilam dziekuje wam wszystkim za cudowny dzien hej hej Froszka ....a miałam nadzieje ,ze nie bedzie fajnie szkoda Ew-ka, jak ja Cię rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 hallo hallo wlasnie wrocilam dziekuje wam wszystkim za cudowny dzien hej hej Froszka ....a miałam nadzieje ,ze nie bedzie fajnie szkoda zaluj jedzo tylko nie jedzo ...... az tak źle Wam nie życzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 hallo hallo wlasnie wrocilam dziekuje wam wszystkim za cudowny dzien hej hej Froszka ....a miałam nadzieje ,ze nie bedzie fajnie szkoda Ew-ka, jak ja Cię rozumiem no ....przynajmniej szczerość przez nas przemawia ale ...ja byłam już dwa razy ....a Ty -Kuleczko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.05.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 hallo hallo wlasnie wrocilam dziekuje wam wszystkim za cudowny dzien hej hej Froszka ....a miałam nadzieje ,ze nie bedzie fajnie szkoda zaluj jedzo i pomyśleć, że ja też mogłam żałować ale mądra baba jestem i żałuję tylko tego, że tak krótko to trwało Froschka, Joola, jesteście nie do podrobienia, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.05.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Kuleczka, ja też Ciebie wypatrywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.05.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 hallo hallo wlasnie wrocilam dziekuje wam wszystkim za cudowny dzien hej hej Froszka ....a miałam nadzieje ,ze nie bedzie fajnie szkoda zaluj jedzo i pomyśleć, że ja też mogłam żałować ale mądra baba jestem i żałuję tylko tego, że tak krótko to trwało Froschka, Joola, jesteście nie do podrobienia, buziaki widzisz jak to dobrze posluchac kolezanki ? ew-ka nie sluchala i potem..zalowala no chyba , ze wiedziala o tym , ze ja bede dziewczyny bylyscie Besciary chlopaki tez , zeby nie bylo teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.05.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 chlopaki tez , zeby nie bylo teges święta prawda, chłopaki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.05.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Teraz mi wstyd, bo zapisywałam się pierwsza na wszystkie listy oficjalne i nieoficjalne Cóż, za rok może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.05.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Teraz mi wstyd, bo zapisywałam się pierwsza na wszystkie listy oficjalne i nieoficjalne Cóż, za rok może ciekawe czy masz usprawiedliwienie mam nadzieje , ze u ciebie wszystko ok mykam .....9.00 musze byc w kosciele na komunii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 no to życze wsiem dobrej nocki -dosc wrazeń na dzisiaj teraz ładnie myjemy ząbki i do łóżeczka ......szybciutko szybciutko ......a starszych trzeba słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.05.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 ja posłucham i myknę do łóżka, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 ja posłucham i myknę do łóżka, dobranoc ot ...posluszeństwo godne nasladowania brej nocki -siostra pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.05.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 ja posłucham i myknę do łóżka, dobranoc ot ...posluszeństwo godne nasladowania brej nocki -siostra pa buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.05.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Kochane dziewczyny te co były i mnie wycałowały Baaaaaardzo to było miłe Ew-ka szkoda, że Ciebie nie było. Mam nadzieję, że nadrobimy w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam wszystkich Łażę sobie po forum i co widzę Kawiarnia klubowa spadła na drugą stronę "Grup budujących" Tego jeszcze nie było..... oj było, ostatnio coraz częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.05.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Jamles - żałuj że Cie nie było ...były gryfne frelki i farelki, chłopaki co ...nie płaczą ale piją piwo , zagrycha (gołabki od Froszki- mniamm) a ja byłem ...w siódmym niebie tzn siedziałem przy najlepszym stoliku w Unii Europejskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 żałuja, ale z tej zagrychy to wola Froschka niż gołąbki PS. oszkubany i uwarzony młodzik tyż może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.05.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Ale tu spokojnie a ja spodziewałam się strzelających szampanów na cześć Jooli nowej miss forum 2007 Nie wiem jak Wy ale ja uważam, ze ten pierwszy piknik plenerowy był najbardziej udanym spotkaniem forumowym. Kurcze fajni wszyscy jesteście ale w realu jeszcze fajniejsi. Noo i Joola była dla mnie swoistą niespodzianką- od kilku lat z przyjemnościa czytam jej posty i miałam wrażenie, że to dojrzała kobitka - a na miejscu okazało się, że nie dość że sympatycznie pisze na forum, to młode dziewczątko o bardzo ładnej, sympatycznej buźce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.05.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Wy tu pierdu,pierdu a kawa gdzie? Witam wszystkich miło i dziękuję, że miałem okazjępoznać w realu tylu sympatycznych ludzi, jeszcze raz wszystkim dziękuję. a Joola piękna... i kawę proszę... http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts