jamles 18.02.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ....wruuuuuuuuuum wruuuuuuuuuuuuuummmmmmmm... szefowa przyjechała i odjechała, szarlotkę zostawiła...dobrego poniedziałku http://www.cafe-galicja.com/images/szarlotka.jpg jakby ktoś szukał tej szarlotki to ..........za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ....wruuuuuuuuuum wruuuuuuuuuuuuuummmmmmmm... szefowa przyjechała i odjechała, szarlotkę zostawiła...dobrego poniedziałku http://www.cafe-galicja.com/images/szarlotka.jpg jakby ktoś szukał tej szarlotki to ..........za późno a jakby kto mnie szukał......to ścigam Jamlesa za to, że wsunął sam całą szarlotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.02.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 JOOLA CIACHO ZA STRONKE http://gabryelczyk.neostrada.pl/2_rok/urodzinki/Torcik.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.02.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 JA CHCĘ SZARLOTKĘ JAMLES MASZ PRZECHLAPANE,JA CIĘ ZNAJDĘ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.02.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 WITANKO MAGI NIE W PRACY ? Magi w pracy a Ila? JA TEŻ W PRACY JAK ZAWSZE NA POPOŁUDNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.02.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 WITANKO MAGI NIE W PRACY ? Magi w pracy a Ila? JA TEŻ W PRACY JAK ZAWSZE NA POPOŁUDNIE ale jest dobra strona zawsze możesz się wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.02.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 wieczorowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 bardzo smakowało mi takie coś, co pewnie znacie: do dużych szklanek wkłada sie cząstki mandarynek i kawałki cytryny, zalewa się mocno ciepłą herbatą owocową, do tego syrop grenadine i Bacardi fantastik dzisiaj zrobiłam - pyszotka jeszcze mi letko buczy http://images30.fotosik.pl/161/b3fdbc08153325dc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.02.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 tylko nie przesadzaj z ilością Bacardi, ma być symbolicznie jutro jadę po ten syrop i też se będę robić codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 tylko nie przesadzaj z ilością Bacardi, ma być symbolicznie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Heloł! Dziołchy jaki syrop? Szybciutko cioci joli zdracić czym, to się upi(a)jacie wieczorami Ew-ka co to jest, bo strrrrrasznie apetycznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.02.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 juz doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Heloł! Dziołchy jaki syrop? Szybciutko cioci joli zdracić czym, to się upi(a)jacie wieczorami Ew-ka co to jest, bo strrrrrasznie apetycznie wygląda Jolka - przepis jest nad zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 zamiast Grenadine ...dalam troszke Campari -też gorzkawe ....herbate zrobilam nie-owocową ....czastki mandarynek i cytryne posypałam cukrem trzcinowym i zgniotłam letkawo aby sok puściły na to wlałam rum i Campari ....i dopełniłam ciepłą herbatą .....bardzo mię rozgrzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.02.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ewuś doczytałam, doczytałam. Ale mi narobiłaś smaka, jutro se tysz takie mniam zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ewuś doczytałam, doczytałam. Ale mi narobiłaś smaka, jutro se tysz takie mniam zrobię zrób se dziołszka ...zrób należą sie nam małe przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jolka - prawdopodobnie latem babski weekend przypadnie nam w Trójmieście ....zapraszam Cie na duże lody ,ale Ty wskażesz lokal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.02.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jolka - prawdopodobnie latem babski weekend przypadnie nam w Trójmieście ....zapraszam Cie na duże lody ,ale Ty wskażesz lokal Lokal "U MNIE" Lody też postawię Ewa, oczywiście zapraszam do mnie i nie słyszę żadnych wykrętów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 w sobotę na po-walkowym wieczorku było czerwono i gorąco wszyscy sie postarali że hej ....!!! wykorzysałyśmy pomysł z balonikami ale teksty w nich były .....hmmm....bardzo ,bardzo erotyczne Panowie mieli za zadanie odgadnąc czyj to tekst i wskazac autorkę ....niestety tylko jednemu panu sie to udało ( rozpoznał moj tekst ...ciekawe skąd mnie tak dobrze zna ) były i nagrody i kary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jolka - prawdopodobnie latem babski weekend przypadnie nam w Trójmieście ....zapraszam Cie na duże lody ,ale Ty wskażesz lokal Lokal "U MNIE" Lody też postawię Ewa, oczywiście zapraszam do mnie i nie słyszę żadnych wykrętów! myślisz ,że Ci odmówię ? nie mam zamiaru ...skoro tak nalegasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts