Rafał Styl 20.02.2025 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego Dzień dobry Niecały rok temu zakupiłem dom w SSZ, wiadomo kolejny krok instalacje. W projekcie mam wentylację grawitacyjną a bardzo bym chciał założyć rekuperacje. Czy wymaga to zmian w projekcie domu ? Buduję się niedaleko Gdańska, czy możecie mi również polecić firmę zajmującą się rekuperacją w tym regionie? Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2025 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego Masz już wymurowane przewody wentylacyjne - trzeba będzie zaślepić Sam system wentylacji będzie zależał od projektu domu - czy kanały prowadzić w podłodze, czy w suficie podwieszanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thomas Frank 23.02.2025 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) Polecam firmę Awers z Gdańska, specjalizującą się w profesjonalnym montażu i serwisie systemów odzysku ciepła na terenie województwa pomorskiego. Retro Bowl College Edytowane 23 Lutego przez Thomas Frank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cummerbund 04.03.2025 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca W dniu 23.02.2025 o 19:53, Thomas Frank napisał: Polecam firmę Awers z Gdańska, specjalizującą się w profesjonalnym montażu i serwisie systemów odzysku ciepła na terenie województwa pomorskiego. sprunki phase 5 Dzięki za polecenie! Firma Awers z Gdańska brzmi naprawdę solidnie, zwłaszcza jeśli specjalizują się w systemach odzysku ciepła. To coraz popularniejszy temat, szczególnie w dzisiejszych czasach, gdy oszczędzanie energii jest tak ważne. Skorzystałeś z ich usług? Jeśli tak, jak oceniasz jakość montażu i obsługę? Zastanawiam się nad podobnymi rozwiązaniami, więc każda opinia jest na wagę złota! 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts