KamaZZ 27.02.2025 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego Cześć Aktualnie posiadam termostat ViCare Modulowany (ZK05991) ze względu na brak możliwości ustawienia histerezy chcę przejść na coś innego. Myślałem o TECH. Czy ktoś posiada sterownik: st-293-v2? Byłbym wdzięczny za opinię Najbardziej zależy mi na tym, by kocioł pracował dłużej aktualnie termostat ma histerezę 0.2 stopnia. Ze względu na to włącza się dość często, co w praktyce nie oznacza oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byq84 28.02.2025 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego ja używam Euroster Smart 4040 z funkcja PWM do podłógówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 01.03.2025 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca W dniu 27.02.2025 o 10:53, KamaZZ napisał: ... Najbardziej zależy mi na tym, by kocioł pracował dłużej aktualnie termostat ma histerezę 0.2 stopnia. Ze względu na to włącza się dość często, co w praktyce nie oznacza oszczędności. Mam nadzieję, że masz świadomość, iż ustawienie histerezy nawet rzędu 1'C nie zmniejszy zużycia gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts