Arekx123 02.03.2025 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca Cześć. Za 3 tygodnie ruszam z budową, do Fundamentu będę miał osobę która na codzień się tym zajmuje. Do tego czasu chce skręcić sobie zbrojenie, mój fachowiec powiedział żebym zrobił tylko samo zbrojenie na ławę fundamentowa a na Fundament który będę miał lany już nie bo na górę rzuci się luzem pręty i to powinno wystarczyć. Czy to jest dobre czy jednak robić zbrojenie do Fundamentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 02.03.2025 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca A jak jest w projekcie? Jeśli pan spec od fundamentów proponuje Ci inne rozwiązanie niż w projekcie, to podziękuj temu "specowi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arekx123 02.03.2025 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca W projekcie jest dawane zbrojenie dlatego pytam czy to rozsądne co mi doradził I drugie pytanie mam strzemiona 20x20 czy mogę użyć je do ławy i Fundamentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 02.03.2025 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca Czy ten "spec" w ogóle widział szczegóły zbrojenia dla Twojego projektu? Czy może zna tylko kształt ścian fundamentowych? Wymiary strzemion również są podane w projekcie. Dlaczego nie wkleisz tu rysunków z projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arekx123 02.03.2025 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca Tak widział tu mam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.03.2025 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 12 godzin temu, Arekx123 napisał: Cześć. Za 3 tygodnie ruszam z budową, do Fundamentu będę miał osobę która na codzień się tym zajmuje. Do tego czasu chce skręcić sobie zbrojenie, mój fachowiec powiedział żebym zrobił tylko samo zbrojenie na ławę fundamentowa a na Fundament który będę miał lany już nie bo na górę rzuci się luzem pręty i to powinno wystarczyć. Czy to jest dobre czy jednak robić zbrojenie do Fundamentu Czym różni się ława fundamentowa od Fundamentu ?? Ława fundamentowe jest lana tak jak Fundament. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbapapa od Ryzyka 04.03.2025 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca czy zakupiony projekt ma takie zielone archony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts