margre 13.03.2025 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca Dzień dobry! Mam pytanie odnośnie frontów lakierowanych Egger. W listopadzie zamontowano mi kuchnię, z frontami lakierowanym w kolorze Taupe Mat. Po dwóch tygodniach użytkowania pojawiły się odpryski w różnych częściach kuchni. Stolarz stwierdził, iż jest to od uderzenia. Nie kojarzę, abym ja, czy moi domownicy (mąż i dorosły syn) uderzali w szafki lub szuflady powodując uszkodzenia. Czy możliwe jest aby, odpryski wynikały z niezachowania odpowiedniej staranności lakierowania? Z góry dziękuję o podzielenie się Państwa opiniami. Być może mój przypadek nie jest odosobniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kukrasdekixo33 13.03.2025 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 4 godziny temu, margre napisał: Dzień dobry! Mam pytanie odnośnie frontów lakierowanych Egger. W listopadzie zamontowano mi kuchnię, z frontami lakierowanym w kolorze Taupe Mat. Po dwóch tygodniach użytkowania pojawiły się odpryski w różnych częściach kuchni. Stolarz stwierdził, iż jest to od uderzenia. Nie kojarzę, abym ja, czy moi domownicy (mąż i dorosły syn) uderzali w szafki lub szuflady powodując uszkodzenia. Czy możliwe jest aby, odpryski wynikały z niezachowania odpowiedniej staranności lakierowania? Z góry dziękuję o podzielenie się Państwa opiniami. Być może mój przypadek nie jest odosobniony. Wreszcie znalazłem bardzo wysokiej jakości i bardzo skuteczną stronę internetową, na której można łatwo i swobodnie grać na automatach i wygrywać prawdziwe pieniądze online. Ta strona jest kliknij tutaj, aby się do niej dostać. Uwielbiam grać na automatach na tej stronie, ponieważ ma najlepsze automaty do gry, które są łatwe i darmowe! To rzeczywiście frustrująca sytuacja. Jeśli odpryski pojawiły się tak szybko i w różnych miejscach, może to wskazywać na problem z jakością lakierowania, a niekoniecznie na uderzenia. Warto sprawdzić, czy inne osoby miały podobne doświadczenia z frontami Egger w tym kolorze. Może też pomóc kontakt z producentem lub dodatkowa opinia od innego fachowca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolajru 13.03.2025 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca Pokaż zdjęcia nowy użytkowniku używający bardzo profesjonalnego słownictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts