asaledr 14.03.2025 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca Ostatnio byłem na paru budowach i widziałem zamiast takich nadproży z prawdziwego zdarzenia takie cegły jak na tym zdjęciu. Mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi? Tak jest taniej, lepiej czy to żle czy to dobrze? Byłem na 5 budowach w okolicy i każdy tak miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.03.2025 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca Np. nadproża Porotherm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.03.2025 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca To nie sa cegły. Rodzaj nadproża powinien wynikać z projektu i tego jak dana ściana jest obciązona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbapapa od Ryzyka 26.03.2025 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca czyli nadproża systemowe, akurat nie ytonga, ot i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbapapa od Ryzyka 26.03.2025 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca mogą być? zapewne tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts