moore123 22.03.2025 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Sobota o 19:31 (edytowane) Cześć, bardzo proszę o pomoc, ponieważ jestem "zielony w sprawach budowlanych. Mam wentylację w mieszkaniu w bloku w kuchni higrosterowną z tego co udało mi się wczytać, jak na poniższym zdjęciu: Aktualnie chcę zabudować kuchnie meblami pod sam sufit. Pytanie jak najlepiej i estetycznie "wyciągnąć" tę wentylację, żeby spełniała swoją funkcję? Czy można po prostu dać rurę ok. 40cm i włożyć tę kratkę co mam, a na front mebli zamontować kratkę maskującą? Czy są inne rozwiązania w tej sytuacji? Pozdrawiam Marcin Edytowane Sobota o 19:33 przez moore123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 27.03.2025 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 godzin temu Dać rurę, a w tą rurę kratkę higro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts