żona m 19.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 A kto niby w domu Gesslerowej jest architektem? ona siebie takim mianem kiedyś określiła, ja tylko powielam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.05.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 "zaufaj mi, jestem architektem" też pokazuje perełki dizajnu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 22.05.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Sposób na małą łazienkę:http://img89.imageshack.us/img89/2199/t5750.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 22.05.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 http://img341.imageshack.us/img341/570/gustn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 22.05.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Kinka, to jest eko łazienka przecież - woda po praniu idzie do spłuczki, można jeszcze raz wykorzystać Gorzej, jak przy wirowaniu komuś na głowę spadnie, tak zginąć na sedesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.05.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Hahahahahahahahahahaha.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 22.05.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 http://img9.imageshack.us/img9/7755/010fd53.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 23.05.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) Takim tekstem Fabryka Równości (swoją drogą - sama nazwa to kuriozum) zapraszała do udziału w 1. warszawskim Marszu Szmat, (zdjęć ze względu na szacunek dla kobiet nie wstawiam): „…dziwki i dżentelmeni, damy i żigolaki, kurtyzany i alfonsi, napalone queery i wyzwoleni feminiści, cudzołożnice i jawnogrzesznicy, fetyszystki i transwestyci, córy Koryntu i sukinsyni, nierządnice i sutenerzy, dominy i niewolnicy, ladacznice i stręczyciele, dewiantki i puszczalscy, święte prostytutki i sprośni utrzymankowie, sodomitki i zbereźnicy, poliamorystki i swingerzy, wszetecznice i rozpustnicy, nimfetki i satyrzy, bezwstydnice i erotomani, cyklistki i pedały… to jest nasza noc. Duszą, ciałem i seksem świętujemy 1. warszawski Marsz Szmat (Slutwalk)...” po marszu organizatorzy przewidzieli m. in. następujące imprezy: „Sodoma. Zdziry & libertyni”, „Zboczenie na scenie” czy „Rozpusta na parkiecie”. do rangi kuriozum może pretendować również fakt, że dziennikarze z pewnej ogólnopolskiej gazety, tygodnika oraz telewizji "cała prawda całą dobę", którzy są na froncie walki o "przemeblowanie" w głowach Polaków - dla których większości (jeszcze?) takie marsze to paranoja, posądzili ludzi nieentuzjastycznie podchodzących do tego marszu o nietolerancję i zaściankowość; sami swojej nietolerancji dla myślących inaczej niż oni nie dostrzegając. ciekawie się w nadwiślańskim kraju dzieje: wyznacznikiem rozwoju społecznego i postępu według postępowych mediów, dziennikarzy i polityków, staje się stosunek do takich patologicznych wydarzeń czy innych światopoglądowych kwestii; kiedyś takimi kryteriami były np. standard i dostępność do służby zdrowia, jakość edukacji, ilość patentów w przeliczeniu na mieszkańca, PKB "na głowę", poziomu korupcji czy infrastruktury. mam w związku z tym propozycję, chyba dla Partii Miłości bo to ona od ponad 6 lat rządzi nad Wisłą: zamknijmy reszty jakichś kapitalistycznych, rasistowskich i seksistowskich fabryk i zakładów produkcyjnych mebli, samochodów, żywności i tysięcy innych niepotrzebnych produktów będących synonimem zaściankowości i ciemnogrodu i starego porządku; stwórzmy natomiast radośnie fabryki tolerancji, fabryki równości, gender uniwersytety, fabryki parytetów, pełnomocnika rządu ds. równego statusu pedofilów i zoofilów, a także obowiązkowe nauczanie o seksie dla dzieci od przedszkola. Wtedy będą o nas dobrze pisać na zachodzie, a to przecież najważniejsze kryterium oceny. Resztą kto by się przejmował. Edytowane 23 Maja 2013 przez greywolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.05.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Coś Ci się grywoolf miejsce porąbało na takie manifesty.Spadaj z tym do Hyde Parku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.05.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Greywolf - twój wpis to kuriozum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.05.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Znalezione na ebay-u - ogłoszenie mówiło, że mamy do czynienia z designerską sofą z lat 70tych - czyli patent na.... ..... starą wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oslo88 24.05.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Szczerze, to wanna hit. Jak się u nas mawia, żeliwna glejza może być dobra, tylko czym cholere pociąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 moją żeliwną widzę w ogrodzie seriooo - też myślę jak ją rozkawałkować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 25.05.2013 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 moją żeliwną widzę w ogrodzie seriooo - też myślę jak ją rozkawałkować ???? Taki burdel w ogrodzie? No tak , jedni widzą swoja żeliwną w ogrodzie, a inni ... http://imageshack.us/a/img809/1460/nociz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 26.05.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 moją żeliwną widzę w ogrodzie seriooo - też myślę jak ją rozkawałkować ???? Szlifierką kątową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 02.06.2013 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Magda Gessler tam chyba nie zaglądała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Sex on the beath .hahahaha...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_s_z 02.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 jak tylko to zobaczyłam pomyślałam o tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 10.06.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 a ja, jak tylko zobaczyłam te buty http://img.outlet.allegro.pl/7505_123b.jpg http://img.outlet.allegro.pl/8182_123a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.06.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 u mnie te kwiaty wywołały niepokój, jakiś nieokreślony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts