Aga-Białystok 09.03.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 thewizzo, take it easy, wysłałam Ci wiadomość na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.03.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 ANSE - twoim zdaniem krytykiem literackim może być tylko osoba, która napisała książkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 09.03.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 ANSE - twoim zdaniem krytykiem literackim może być tylko osoba, która napisała książkę? Elfir - a napisz czy tytułowany ogrodnik musi być dobrym ogrodnikiem >? otóż nie . A jeżeli ktoś ,kto będzie zwykłym ogrodnikiem , wskaże błędy u tytułowanego ogrodnika , i będą zasadne wówczas można powiedzieć ze kiczem było nadanie mu takiego tytułu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thewizzo 09.03.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 THEWIZZO w odróżnieniu do Ciebie , ktoś to wykonał i z pewnością Ty byś takiego czegoś nie był w stanie wykonać .Więc kiczem jest naśmiewanie się z osoby , która potrafi coś wykonać niż zadawać , Tylko pytania jak co wykonać , lub jak dobrać COŚ do czegoś . ŻAL ŻAL ŻAL Podejrzewam że broniąc te koniki twoja frustracja jest spowodowana tym że masz taki badziew w domu, no i za sprawą tego wątku dowiedziałeś się o sobie nowej rzeczy, że masz podobny kicz w chałupie, głupio ci i się wpieniasz, nawet to rozumiem , sądzę również że nie masz wyłączności na domorosłą psychoanalizę, spinając się oceniając moją kpinę, odbijam piłeczkę , i proponuje wsadzić głowę do różowego sedesu i spuścić wodę, na pewno orzeźwi, no bo głowy już nie naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 09.03.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Podejrzewam że broniąc te koniki twoja frustracja jest spowodowana tym że masz taki badziew w domu, no i za sprawą tego wątku dowiedziałeś się o sobie nowej rzeczy, że masz podobny kicz w chałupie, głupio ci i się wpieniasz, nawet to rozumiem , sądzę również że nie masz wyłączności na domorosłą psychoanalizę, spinając się oceniając moją kpinę, odbijam piłeczkę , i proponuje wsadzić głowę do różowego sedesu i spuścić wodę, na pewno orzeźwi, no bo głowy już nie naprawi pomijam twoją inteligencję , jak również Twoje poczucie humoru , aby to forum nie było społecznościowe napisałbym co tak naprawdę myślę o takich ..... jak Ty a internet jest dobra kryjówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.03.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 anse przeginasz na maksa, a twój wywód o ogrodniku pozbawiony jest sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.03.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Panowie, kicz to kategoria estetyczna, proszę więc zachować estetykę wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 09.03.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 anse przeginasz na maksa, a twój wywód o ogrodniku pozbawiony jest sensu. a co tak zabolało , ze zostałaś poruszona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.03.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 zabolał brak logiki, brak kultury i ignorancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.03.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 rozumiem i tylko można napisać ŻAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.03.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 pamiętasz anse co pisałam ostatnio o agresji i prowokowaniu?that's it :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.03.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 (edytowane) Elfir - a napisz czy tytułowany ogrodnik musi być dobrym ogrodnikiem >? otóż nie . A jeżeli ktoś ,kto będzie zwykłym ogrodnikiem , wskaże błędy u tytułowanego ogrodnika , i będą zasadne wówczas można powiedzieć ze kiczem było nadanie mu takiego tytułu . Pretensje kieruj do tego co nadaje tytuły - zwykły forumowicz nie ma mozliwości przypisywania ich sobie:) Nie sądzę, by wskazywanie nowym użytkownikom osoby, która potrafi, a przede wszystkim chce mi pomóc było kiczowate. Zapoznaj się z zasadami przyznawania tytułów, bo narażasz się na śmieszność. Edytowane 10 Marca 2011 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.03.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 (edytowane) Elfir ,po co się krztusisz , jak nie musisz . ŹLE MNIE ZROZUMIAŁAŚ , nie chodziło mnie o tytuły przyznawane na forum .Lecz chodziło o to , czy zwykły ogrodnik ,< Sorki że akurat przytoczyłem ogrodnika > ale akurat To jest Twoją pasją i wiesz najlepiej co jest poprawne w tej tematyce . I chodziło mi , o to ze zwykły ogrodnik z działek bez Tytułu jeżeli zwróci osobie , błędy jakie popełnia w tej dziedzinie , to TO JEST KICZEM -- I RÓWNIEZ NADANIE MU ODPOWIEDNIEGO TYTUŁU Edytowane 10 Marca 2011 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.03.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Poszukaj definicji kiczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Anse - sorry, źle zrozumiałam. Ale dla mnie to nie jest kiczem. Mnie tam się zdarza, że ktoś mi zwraca uwagę i poprawia, bo jako projektant mam mniejszą wiedzę praktyczną z pewnych dziedzin wiedzy ogrodniczej niż np. pracujący w zawodzie szkółkarz po technikum albo doświadczony sadownik-amator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.03.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Poszukaj definicji kiczu. ok jaksie . więc chcesz abym , wklejał to co uważam za kicz , ALE CZY TO COŚ DA ,ZNACZENIE SŁOWA ZNAM - a to że odnosze się do tego , spowodowane jest prostotą ludzką , pokazanie swego ja , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.03.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Anse - sorry, źle zrozumiałam. Ale dla mnie to nie jest kiczem. Mnie tam się zdarza, że ktoś mi zwraca uwagę i poprawia, bo jako projektant mam mniejszą wiedzę praktyczną z pewnych dziedzin wiedzy ogrodniczej niż np. pracujący w zawodzie szkółkarz po technikum albo doświadczony sadownik-amator. dokładnie - ale Elfir jak już napisałem można sobie polewę cisnąć , ale czy my nie jesteśmy tacy sami , warto to sobie przemyśleć . Również można wkleić zdjęcia kuchni forumowiczów i nazwać je KICZEM ale czy właściciel będzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thewizzo 10.03.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 dokładnie - ale Elfir jak już napisałem można sobie polewę cisnąć , ale czy my nie jesteśmy tacy sami , warto to sobie przemyśleć . Również można wkleić zdjęcia kuchni forumowiczów i nazwać je KICZEM ale czy właściciel będzie zadowolony Chyba trafiłeś tutaj pretensjonalny Andrzeju nie całkiem przypadkiem, bo twoje umoralnianie staje się tak żałosne że stało się właśnie kiczem. Nie wiem czy spotkałeś się z takim pojęciem jak subiektywizm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.03.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Chyba trafiłeś tutaj pretensjonalny Andrzeju nie całkiem przypadkiem, bo twoje umoralnianie staje się tak żałosne że stało się właśnie kiczem. Nie wiem czy spotkałeś się z takim pojęciem jak subiektywizm... wystarczy zobaczyć Twoje posty i to , wyjaśni wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 16.03.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 (edytowane) był sobie lekki, fajny wątek... kiedyś .....a się narobiło. Matko bosko dlaczego tak bardzo się zaperzacie, ludzie spokojnie.... Edytowane 16 Marca 2011 przez ba-sia3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts