asizo 20.11.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YRo-O-wNy4I&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.11.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 o kurza twarz... czerwone i niebieskie podświetlenia oraz sufit mnie zniesmaczyły, natomiast intryguje 1 - czy autor tego filmiku czekał, aż w tv puszczą haddawaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 20.11.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 o kurza twarz... czerwone i niebieskie podświetlenia oraz sufit mnie zniesmaczyły, natomiast intryguje 1 - czy autor tego filmiku czekał, aż w tv puszczą haddawaya Nooooo, podkład muzyczny idealny A co do pokoju, to jak zaczęłam oglądać myślałam, że ktoś chce najpierw pokazać ten salon "przed". Ale jednak okazało się, że to jest już efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabrycha 2211 20.11.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dla mnie osobiści szczytem kiczu w polskich mieszkaniach są obrazy o szeroko pojętej tematyce myśliwskiej typu jeleń na rykowisku . !!! To dla minie bardzo rażący przykład kiczu często spotykany w naszym kraju a jakoś w tym temacie nikt nie wspomniał o tym żenującym zjawisku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kociara 21.11.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dla mnie osobiści szczytem kiczu w polskich mieszkaniach są obrazy o szeroko pojętej tematyce myśliwskiej typu jeleń na rykowisku . !!! To dla minie bardzo rażący przykład kiczu często spotykany w naszym kraju a jakoś w tym temacie nikt nie wspomniał o tym żenującym zjawisku . raczej ktos nie doczytał http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=3273924 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.11.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 a mnie zabił sufit !!!!!!!! i żyrandol z wianuszkiem halogeników !!!!!! u mojej byłej sąsiadki, w bloku, specjalnie był remont, żeby w rogu salonu16-metrowego zrobić z g/k "kominek", w którego środek wmontowana była imitacja kominka, taka z narysowanymi płonącymi polanami, podświetlana od środka, żeby efekt był baaaardziej autentyczny. coś tam w środku się kręciło, żeby płomienie się "ruszały"...i do tego wmontowana jeszcze była dmuchawa, która dmuchała ciepłym powietrzem!!!!!!! i co Wy na to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.11.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.11.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 szczerze podziwiam ile sobie trudu twoja sąsiadka zadała żeby mieć "namiastkę" kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.11.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 mnie rozczuliły te kwietniki z paproteczkami, reszta adekwatna do muzyki w tle i gazetki na kanapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 21.11.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 a mnie zabił sufit !!!!!!!! i żyrandol z wianuszkiem halogeników !!!!!! u mojej byłej sąsiadki, w bloku, specjalnie był remont, żeby w rogu salonu16-metrowego zrobić z g/k "kominek", w którego środek wmontowana była imitacja kominka, taka z narysowanymi płonącymi polanami, podświetlana od środka, żeby efekt był baaaardziej autentyczny. coś tam w środku się kręciło, żeby płomienie się "ruszały"...i do tego wmontowana jeszcze była dmuchawa, która dmuchała ciepłym powietrzem!!!!!!! i co Wy na to???? Moje pierwsze własne mieszkanie miało podobne cacko, ale na środku ściany, tak że nic na niej już nie można było postawić. Poprzedni właściciele też musieli robić remont, żeby to-to mieć. Ale szczerze napiszę, że ten niby kominek nie wyglądał źle, naprawdę. Sama bym się nie zdecydowała na takie coś w blokowym dużym pokoju, ale cóż - mieszkanie kupowaliśmy z całym dobrodziejstwem inwentarza. Potem mieszkanko poszło pod młotek, żeby była kasa na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 taki pseudo elektryczny kominek wiozłam jako 10 letnie dziecie na własnych kolanach z ZSRR dawno temu. Wtedy to był ful wypas. Ale w sumie grzał swietnie a i nastrój robił na czerwono, więc służył nam wiernie wiele lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabrycha 2211 21.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 raczej ktos nie doczytał http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=3273924 Hej link , który wysłałaś nie działa ale jeśli czegoś nie doczytałam to z góry przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.11.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 zdjęcie nr 1 (z tych wstawionych przez amalfi) mnie pokonało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benta 22.11.2011 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 zdjęcie nr 3 było zamieszczone w jednym z pierwszych polskich miesięczników wnętrzarskich chyba "Cztery Kąty". Koniec lat 80 -tych. No wtedy to było cóś piknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 22.11.2011 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 zdjęcie nr 3 było zamieszczone w jednym z pierwszych polskich miesięczników wnętrzarskich chyba "Cztery Kąty". Koniec lat 80 -tych. No wtedy to było cóś piknego Wlasnie tak sobie mysle, skad wiecie ile lat maja te "ciekawe" rozwiazania?? Takie skutki niestety niesie za soba podazanie za moda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.11.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 I pomyśleć, że za jakieś 20 lat nasze wnętrza będą szczytem kiczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 22.11.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 I pomyśleć, że za jakieś 20 lat nasze wnętrza będą szczytem kiczu Dlatego trzeba urządzać wnętrza klasycznie, ponadczasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.11.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 słuchajcie, kominek, kominkiem, ale ta jego obudowa, to było coś!!!! wyglądało normalnie jak ołtarz!!! ze schodkiem i żakardowym obrusikiem !!!! ponadczasowość, niestety w wykonaniu tak zwanej "większości" wychodzi po prostu nudnie....a z resztą, jak opisalibyście ponadczasowość? "klasyczne, proste wnętrze"? . niestety często styl klasyczny, to "wczesna castorama". co jest klasyczne i ogólnodostępne?...ikea? przede wszystkim chodzi o kasę. dobra klasyka designu niestety kosztuje. a nie każdy ma dar przekształcania niczego w coś....jestem właśnie po maratonie....całą niedzielę spędziłam z moim tatą, na poszukiwaniu kanapy do Jego domu....jestem po prostu załamana i zniesmaczona, ile szitu można zaprojektować, wykonać i jeszcze ludzie to kupują!!!!! .....cena czyni cuda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 22.11.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 [ATTACH=CONFIG]86440[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]86441[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]86442[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]86443[/ATTACH] Drzwi do wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts