Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szczyty kiczu i kuriozum

zone

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Przejrzałam wątek od deski do deski, no i czasem wrzucane przez was zdjęcia określane mianem kiczu tudzież bezguścia są fajnymi aranżacjami, jak np. kamienne ogrodzenie czy stylizowane wnętrze retro.

Ja gdybym napisała że dla mnie szczytem obciachu są bonie, balkony w domach na przedmiesciach, meble w kolorze wenga, złoty szprosik i deszczownice ledowe pewnie obraziłabym połowę albo i lepiej użytkowników muratora.

Każdy ma inny gust, każdemu co innego pod kicz podpada.

Przejrzałam wątek od deski do deski, no i czasem wrzucane przez was zdjęcia określane mianem kiczu tudzież bezguścia są fajnymi aranżacjami, jak np. kamienne ogrodzenie czy stylizowane wnętrze retro.

Ja gdybym napisała że dla mnie szczytem obciachu są bonie, balkony w domach na przedmiesciach, meble w kolorze wenga, złoty szprosik i deszczownice ledowe pewnie obraziłabym połowę albo i lepiej użytkowników muratora.

Każdy ma inny gust, każdemu co innego pod kicz podpada.

I dlatego do tego należy podchodzić na luzie, bo subiektywne wypowiedzi i oceny jednych służyć mogą drugim. I ci drudzy mogą się zgadzać albo i nie.