amalfi 13.02.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 http://www.abload.de/img/y2mr36nviu2md8g7yj_7o8mjjw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.02.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Rondo dla pieszych. W Chinach. http://www.abload.de/img/0vltr5nbozzap7773pljhidkgy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 http://s14.directupload.net/images/121122/42tis5q8.jpg http://img15.hostingpics.net/pics/11895885h02vlmawkfjp9uuw0ogl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 13.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Elfir problem jest tylko z B12 i tylko w przypadku wegan. Ale tak- suplementami. Coś za coś Etyka ma swoją cenę w końcu Chociaż wcale się nie zdziwię jak za parę lat okaże się, że B12 jest nie tylko w kupach i ciałach zwierząt ale i czymś roślinnym. Ta pochyła półka jest wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.02.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 świetne zdjecie ksiazek w suficie!! bardzo mi się podoba ale nie wiem jak z praktycznością - nie szkodzi amalfi - w kwesti zwierząt 100% poparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 14.02.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 A mnie urzekł ludek z wykałaczkami, wcześniej był jeszcze stojak na noże z ludkiem, tak do kolekcji I problem z gośćmi rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.02.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 ... tak ... tak przyjemności należy sobie odmawiać, gdyż nie zezwala na to ETYKA to chyba największe "kuriozum" jakie znalazłem w tym "wewnotku" nie ma to jak "codzienna garść świeżej trawy" na kolację ... smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.02.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 co kto lubi smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.02.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Elfir ja nigdy nie miałam problemów z witaminami, a nie jem mięsa od 20 lat więc myślę że organizm ludzki umie się przystosować. Oczywiście,że się przyzwyczai. Ewolucja nie tylko takie zna przypadki. Antropolodzy nie pozostawiają jednak złudzeń, że rozwój umysłowy ludzkości jest silnie związany głównie z mięsożerstwem. Ciekawe czy to też działa w drugą stronę ? Słysząc niektóre wypowiedzi rewolucyjnych wegetarian ma się wrażenie, że taka dieta jednak uwstecznia. Amalfi Które z zaprezentowanych przez Ciebie zdjęć jest kiczem, kuriozum i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 14.02.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 domanki - skoro jedzenie mięsa nie jest konieczne, to jak uzupełnić witaminę B? Suplementami? Czlowiek nie jest wegetarianinem jako gatunek. Ale tylko człowiek czerpie satysfakcję z zabijania. Z witaminą absolutna racja. Co do ostatniego zdania - nie masz racji. Dla przykładu - kot domowy, spozywa tylko o k. 40% upolowanej zwierzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Być moze kot domowy przejął nawyki od człowieka Dziki kot jest bardziej "ekologiczny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.02.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Amalfi Które z zaprezentowanych przez Ciebie zdjęć jest kiczem, kuriozum i dlaczego? Wojtku, jeśli kuriozum zdefiniujemy jako rzecz wyjątkowo osobliwą, to chyba żadne ze zdjęć. Ale jeśli złagodzimy definicję i sprowadzimy do etymologii słowa kuriozum i potraktujemy jako rzecz ciekawą, to wszystkie, z wyjątkiem lampki z siurkiem, którą uważam za kiczowatą. Wartościując rzeczy kuriozalne, za najbardziej osobliwą uważam pierwszą półkę z wiszącymi książkami. Stelaz zajmujący dużą część ściany dla powieszenia kilku książek wydaje mi się kuriozalny dlatego, że po pierwsze książka jest dla mnie przedmiotem codziennego użytku, a z tego wieszaka chyba trudno ją wyszarpnąć. Po drugie jak ten wieszak będzie wyglądał, gdy wszystkie książki będą "w użyciu"? Mam nadzieję, że moja odpowiedź Cię satysfakcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.02.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Mam nadzieję, że moja odpowiedź Cię satysfakcjonuje. Niestety nie. To nie są przedmioty (półki) mające mieć charakter użytkowy.Są to obiekty plastyczne ( unikaty, dzieła plastyczne, nazwij jak chcesz) , w dodatku niezwykle wymowne. Myślę, że tego nie sprzedają w sklepie meblowym i ich celem nie jest zagospodarowanie biblioteki. Dwa cytaty przytoczę. Pierwszy dotyczy lampki i wykałaczek. Przedmioty użytkowe nie muszą schlebiać naszym przyzwyczajeniom i być takie do jakich się przyzwyczailiśmy. Mogą być nawet "brzydkie", jednak dobre muszą wywoływać emocje. To Ph.Starck, który jak widać sporo lat temu przewidział i Twoją reakcję. Drugi natury ogólnej, także dotyczący sztuki. Nikt na świecie nie musi wysłuchiwać tak wielu głupich uwag, jak obrazy w muzeum.de Goncourt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.02.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) Rondo dla pieszych. W Chinach. http://www.abload.de/img/0vltr5nbozzap7773pljhidkgy.jpg nam takie "cuś" wzorowane na tym ze zdjęcia niedawno postawili w mieście - tylko mniejsze:sick:. Panu prezydentowi spodobało się takie rozwiązanie jak był w delegacji i postanowił takie samo cudo wybudować aby uszczęśliwić mieszkańców - czyli wniosek : podróże nie zawsze kształcą Edytowane 14 Lutego 2013 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 14.02.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Rondo dla pieszych. W Chinach. http://www.abload.de/img/0vltr5nbozzap7773pljhidkgy.jpg A mnie się to podoba. Ruchome schody też się zmieściły i działają. Ciekawszy pomysł niż wykopywanie tuneli pod drogą, które potem mogą być zalane wodą deszczową, bo ktoś źle zrobił odwodnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 lepiej jest twoim zdaniem przechodzić przez kilka pasów jezdni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 14.02.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 niech żyje trolling! żałosne - zakładać konto w takim celu- doprawdy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 poprzednie zostały zbanowane. To troll pałający miłością do Starbucka - ich logo jest na każdym zdjęciu W kwestii kiczu - cała twórczość pani projektant wnętrz (chorująca na nieuleczalną miłość do podświetlanych wnęka z k-g) http://www.kuchnie-vena.pl/projekty/projekty.html I w stylu tej pani, ale koncepcja własna: http://sd3.dom.pl/wp-content/uploads/2010/05/mieszkanie-w-bloku.jpg Niestety skłonność do tych fal mają też co poniektórzy forumowicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 14.02.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 A ja powiem tylko tyle, że nie wiem, czy i u nas by się na falach nie skończyło, gdyby nie to forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.02.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 TEN czowiek na serio musi mieć smutne i monotonne życie, skoro jedyne urozmaicenie to zmiana jadłospisu i zakladanie nowych nicków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts