domanki 19.02.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 patrząc na tego typu fotki zastanawiam się jacy ludzie tam mieszkają......jakbym nie kombinowała to zawsze typuję karka z bmk-ą i laską w białych kozakach i ostrej opaleniźnie z solarium. eee tam, ja myslę, że tak mieszkają zupełnie przeciętni ludzi, którzy po prostu nie pilnują aktualnych trendów, albo mają to w nosie i kupują to, co uważają za hmmm ciekawe. Albo to ludzie w okolicach 50, którzy całe życie żyli w meblościankach PRL-u- dla nich takie wnętrze to uosobienie luksusu. Karko i lala z solarium mają fale, łuki i podświetlane kible. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 może i tak, kosmodrom w sypialni na suficie i lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.02.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 eee tam, ja myslę, że tak mieszkają zupełnie przeciętni ludzi, którzy po prostu nie pilnują aktualnych trendów, albo mają to w nosie i kupują to, co uważają za hmmm ciekawe. Albo to ludzie w okolicach 50, którzy całe życie żyli w meblościankach PRL-u- dla nich takie wnętrze to uosobienie luksusu. Karko i lala z solarium mają fale, łuki i podświetlane kible. na bank nie są tacy przeciętni...zobacz jak sie starają, przeciętni ludzie, którzy nie śledzą trendów, mają meble z brw, firany z gipiurą i i kuchnię w okleinie z pseudoczereśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 20.02.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 ooo, Elfir, widzę scenki rodzajowe ze starożytnego Egiptu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 na bank nie są tacy przeciętni...zobacz jak sie starają, przeciętni ludzie, którzy nie śledzą trendów, mają meble z brw, firany z gipiurą i i kuchnię w okleinie z pseudoczereśni. Ja sledzę trendy i też mam meble z BRW. Bo na te "trendi" nie bylo mnie stać gdy się urządzałam. W sumie na oryginały nie stać mnie nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.02.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 nie mam na myśli BRW jako takiego, wiesz? to raczej skrót myślowy. Jak meblościanka , a przecież istnieją bardzo fajne meblościanki...mnie na meble, ktore bym chciała miec też nie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiolek1976 23.02.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam, wiecie co jest najgorsze, że patrząc na te niektóre zdjęcia widzę mieszkania u mojego brata a raczej bratowej. Niestety od indywidualności jej dużo brakuje a inspiracji nie wiem gdzie szuka Podobno nad gustami się nie dyskutuje ale jak tam jestem czuję się bardzo dziwnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 23.02.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam, wiecie co jest najgorsze, że patrząc na te niektóre zdjęcia widzę mieszkania u mojego brata a raczej bratowej. Niestety od indywidualności jej dużo brakuje a inspiracji nie wiem gdzie szuka Podobno nad gustami się nie dyskutuje ale jak tam jestem czuję się bardzo dziwnie:) ... a ja się dziwnie czuję czytając taki dziwny post ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.02.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 A mi się taki zamaskowany maszkaron podoba . Swojego czasu planowałam przed domem wielkiego gnoma, który wyglądał jakby wyłaził z ziemi. W ramach rozbawienia gości i przejezdnych i poprawienia sobie humoru w porze śniadania . Oczywiście teraz mam ładny trawniczek bez gnomów ale co by było gdyby ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.02.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 u mnie też zamieszka gnom na balkonie mam obiecanego hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.02.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 O ile mnie pamięć nie myli, to ten rosyjski kawaler szukający żony dziewicy już gościł we wątku. Ale tego zdjęcia chyba nie było? Tu prezentuje miejsce planowanego rozdziewiczenia: http://www.4freeimagehost.com/uploads/5a995a8ce6e8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 to se gość jeszcze długo poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 24.02.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Dlaczego?????? Naprawdę myślisz ,że nie ma na świecie dziewicy ,której zaimponuje tajemniczy blondyn w czerwonym bucie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.02.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 ..jakbym nie kombinowała to zawsze typuję karka z bmk-ą i laską w białych kozakach i ostrej opaleniźnie z solarium. nosz cholera - a karki nie jeżdżą mercedesami i chociażby audicami?? albo golfikami, lanosami i cholera wie czym jeszcze po tuningu?? stereotypowe generalizowanie!! czy każdą kobietę korzystającą z solarium trzeba od razu besztać? w czym są gorsze białe kozaki od białych japonek, sandałów, adidasów czy półbutów?? jak się komuś podobają to niech sobie noszą. a dorośli ludzie nie powinni siebie oceniać po wyglądzie. przepraszam, ale krew mnie zalewa jak widzę takie durne posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.02.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Kendra, dorośli ludzie właśnie oceniają po wyglądzie. Podświadomie...... Jest to normalne, wygląd daje nam pierwsze informacje o człowieku, pierwsze dostępne informacje, które musimy wykorzystać w tzw kontaktach socjalnych. Czy przyjdą następne informacje zależy od tego, jak ta wstępna selekcja zadziała, czesm nie mamy ochoty zagłębiać się w osobowość, czasem nie mamy mozliwości.. Dlatego ten pierwszy rzut oka jest ważny i ważne są kody ubraniowe, kulturowe które widzimy wtedy. Dodam jeszce, że jak byłam młoda to też się buntowałam, potem zaczęłam rozumieć, teraz nawet się już na to godzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 24.02.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Też tak myślę jak EZS; owszem,może czasem ulegamy stereotypom, ale jednak w większości najpierw do nas "mówi" wygląd i ogólna prezentacja ; coś jednak w tym jest - jaki właściciel taki jego dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.02.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Myslę, że osoba z gustem nie zakłada białych kozaczków latem i nie wygląda jak skwarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 24.02.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Może ten pan w czerwonych butach w złotej sypialni czeka na opaloną dziewicę w białych kozakach - może by się dogadali jeśli chodzi o gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.02.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Kendra a co cię tak zdenerwowało? 90 % moich spostrzeżeń się sprawdza. W większości ludzi oceniamy po wyglądzie, potem po sposobie bycia. Na tej podstawie jestem w stanie trafnie ocenić co człowiek sobą reprezentuje i czy wart jest jakiejkolwiek uwagi. http://images43.fotosik.pl/1747/228f4e75d7488b8amed.jpg http://images35.fotosik.pl/1821/81fcf5d076e2ecf9.jpg http://images34.fotosik.pl/571/34313e8f33552b85.jpg Gdyby to było w dobrym guście i akceptowalne przez ogół, to nikt by tego nie wyśmiewał, nie powstawały by portale typu: wiocha pl, kozaczek. pl, czy absurdy internetu. co w tym może być fajnego, ładnego, gustownego? to jest wręcz kiczowate i nie dziw się, ze ludzi będą oceniać te ''panie'' negatywnie. Niejako same sie o to proszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 24.02.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 nosz cholera - a karki nie jeżdżą mercedesami i chociażby audicami?? albo golfikami, lanosami i cholera wie czym jeszcze po tuningu?? stereotypowe generalizowanie!! czy każdą kobietę korzystającą z solarium trzeba od razu besztać? w czym są gorsze białe kozaki od białych japonek, sandałów, adidasów czy półbutów?? jak się komuś podobają to niech sobie noszą. a dorośli ludzie nie powinni siebie oceniać po wyglądzie. przepraszam, ale krew mnie zalewa jak widzę takie durne posty przyłączam się do postu. Nie jest to łatwe nie oceniać po pozorach , ale myślę, że warto nad tym pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts