Kasia Wojtek 23.09.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Sytuacja prawdziwa - z racji pracy Kasia z naszego nicka brała udział w takiej dyskusji: Kasia - Imię córki? Pewna Pani - Vanessa K. - ? P.P. - Przez "V" i dwa "s", żeby pasowało do nazwiska. K. - a nazwisko? P.P. - Gąsior K.- ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiltka 23.09.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Niezłe ja znałam kobitkę która nazywała się Otylia Kapeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.09.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Sąsiedzi mojej ciotki patologia totalna maja kilkoro dzieci a miedzy innymi dwie córki Jessika i Vanesa.Nie te imiona mnie tak raza ile to ze komicznie wyglada kiedy z gardła ojca przepitego denaturatem wydobywa sie głośne Jeeeesssikaaaa....Vanesssaaaaa.....Jakos nie pasuja te imiona do tej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.09.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 To jest chyba jakaś zależność właśnie. Im bardziej patologiczna rodzina, tym bardziej "amerykańskie" imiona. Podobnie jak: im bardziej utytułowani naukowo rodzice, tym bardziej "szlachetnie polskie" i "dostojne" imiona. Zauważyliście? U mnie na uczelni był Roland... Deska. Jedyny, który wyleciał po pierwszym roku, a którego WSZYSCY pamiętają. Biedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 24.09.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Mam córkę Lenę. Hmmm, czyżby to efekt nauki języka rosyjskiego w szkole podstawowej? Ale ogólnie, AniaS79 coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.09.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Tak miała mieć na imię moja córka ale w związku z tym ze ja wybierałam imię dla syna to maz dla córki wiec nie chciałam dyskutować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 24.09.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Fajna Kobieto - nie muszę chyba dodawać, że to dla mnie najpiękniejsze imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 25.09.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Moim zdaniem Mące -Wrocławskiej żadne imię nie pomoże. Rodzice mieli specyficzne poczucie humoru zostawiając dwa nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 25.09.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Nikola - najgorsze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.09.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Sa gorsze.Uwierz mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Sa gorsze.Uwierz mi. Na przykład Hermenegilda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Euzebia, Eufrozyna... Chociaż to ostatnie ma piękną etymologię. Tylko po polsku brzmi kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.09.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Na przykład Hermenegilda Takie właśnie imię nadano mi na chrzcie na kolonii w 1993 r. Hermenegilda Słodkowodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 26.09.2014 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Fluoksetyna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 26.09.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Wiganna Papina - celebrytka kostiumograf ,z której imieniem i nazwiskiem mają kłopoty zwłaszcza dyslektycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 26.09.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Wiganna Papina - celebrytka kostiumograf ,z której imieniem i nazwiskiem mają kłopoty zwłaszcza dyslektycy. Dobrze, że nie Waginna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 26.09.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Moim zdaniem Mące -Wrocławskiej żadne imię nie pomoże. Rodzice mieli specyficzne poczucie humoru zostawiając dwa nazwiska To połączenie to efekt zamążpójścia... W pracy mam do czynienia z takimi nazwiskami jak Tenderenda, Tarapata a transport morski obsługuje Pan o nazwisku Kotwica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Dawno, dawno temu dowiozłem w teren inżyniera na miejsce, gdzie czekał inny specjalista od remontu urządzenia wodnego.Dojeżdżamy, wysiadamy, widzimy czekająca, lekko podmarzniętą facetkę w gumiakach.Podchodzimy i zaczyna się prezentacja:Inżynier podając rękę - MUCHA.PAJĄK, no, nareszcie jesteście - odpowiada facetka.Zapadła cisza.......Potem z 5 minut się śmialiśmy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 26.09.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Mój kolega ma na nazwisko Kąsek - jakbym się nie starał, nie udało mi się kawałka, części czy fragmentu czegokolwiek nazwać przy nim inaczej niż kąskiem właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts